czwartek, 21 czerwca 2018

Polaganje ploščic opeke Cena

  Polaganje ploščic opeke Cena

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Polaganje ploščic opeke Cena

Brick polaganje

Eden od namenov kleti je zaščititi stene pred vlago. Za te namene izvedite hidroizolacijo. Kot oviro za infiltracijo vlage lahko uporabite klobučevino. Raztegne se na temelju in nato postavlja kletni del.
  Polaganje ploščic opeke Cena

Opečni zidaki

Lastniki lokacij, ki želijo zgraditi hišo "za vedno", vedno raje časovno preizkušene opeke. Ta material ne odlikuje le visoka raven ekološke čistosti in moči. Zidarska opeka vam omogoča, da ustvarite dobesedno monolitno strukturo, katere življenje se pogosto izračuna že stoletja.
  Polaganje ploščic opeke Cena

Gradnja kleti za hišo

Namen zgornje meje pri gradnji hiše je super. Prvič, podstavek je nadaljevanje nadzemnega dela temeljev, s pomočjo podnožja pa lahko dvignemo tla hiše do želene višine. Poleg tega, če je osnova izdelana iz opečatenih opek, potem nadaljnja obdelava ni potrebna. Drugič, osnova služi za odrezovanje vlage, ki prodira v temelj. Vlažnost se izklopi dvakrat: prvič - na vrhu temeljev postavimo strešni material in zaščitimo klet iz vlage iz kleti, drugič - postavimo strešni material na klet ter zaščitimo stene hiše od vlage, ki prihaja iz kleti. Clay, kot veste, ne dovoli vlage. Ker se spodnji del hiše pogosto zmoči od dežja in snega, je klet iz rdeče opeke, ki je narejena iz gline.
  Polaganje ploščic opeke Cena

Opečni zidni podstavek

Pri gradnji temeljev je klet iz rdečih polnozrnatih glinenih opek, ki ni nižja od 75, ali pa so opeke s spoji. Za zidanje lahko uporabite malto 1: 0,3: 4 (cement: apno ali gline: pesek, po prostornini) - za temeljev v nizki vlagi in mokrih tleh; sestava 1: 0: 3 - za temelje, ki se nahajajo v vodno nasičenih tleh.
  Polaganje ploščic opeke Cena

Kratke značilnosti trdne opeke

Rdeča trdna opeka v Permu je izdelana z ekstrudiranjem delovne raztopine v posebno obliko z nadaljnjo oblogo v pečeh. Blagovna znamka opečnate cigarete 150 pomeni tlak 150 kg / cm2 - to je največji tlak, ki ga lahko uporabimo za opeko. Pravilni pogoji proizvodnje in skladiščenja močno podaljšujejo življenjsko dobo opeke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty