wtorek, 19 czerwca 2018

Dvignjena talna naprava

  Dvignjena talna naprava

Opis dvigne talne tehnologije

V sodobni gradnji je posebna pozornost namenjena protipožarni zaščiti, zvočni izolaciji, antistatiki. Enako pomembne za bolj funkcionalno uporabo prostorov so oblikovne značilnosti tal, ki omogočajo, da v podzemnem prostoru namestijo različne vrste komunikacij, omogočajo enostaven dostop do njih, da ustvarijo možnost polaganja kakovostnih zaključnih premazov z možnostjo njihove hitro zamenjave. Rešitev vseh teh težav je bila omogočena z uporabo različnih postavljenih tlorisov.
  Dvignjena talna naprava

Posebne značilnosti dvignjenega dna

Za vgradnjo dvignjenega dna je potrebno upoštevati posebnosti prostorske strukture, saj dvignjeni talni sistem omogoča udobnejšo oskrbo potrebnih inženirskih komunikacij s težko masivno opremo, nameščeno na dvignjenem tleh. To je glavni namen industrijskih postavljenih nadstropij. Takšna tla so priporočljiva za tiste, ki nameravajo namestiti dvignjeno nadstropje za strežnik ali za katero koli drugo vrsto opreme, ki ima pomembno težo in / ali dimenzije. Vgradnja dvignjenega dna, cena in končni stroški dvignjenega dna v veliki meri odvisna od izbranih plošč za uporabo pri nameščanju dvigalega dna za strežnik.
  Dvignjena talna naprava

Strežnik: kateri podstavek je izbral?

V operacijskih sobah in strežniških sobah z enostavno preprogo ali linolejom ne bo delovalo. Tukaj potrebujete posebno prevleko, antistatično. Narašča, ko veliko opreme. Iz tega razloga je tako pomembno izbrati pravo talno oblogo. Za ta dvignjena tla smo pripravljeni ponuditi posebno antistatično prevleko. Njihova osnova sestoji iz kalicijevega sulfata, zato se ne nabira električna energija in med delovanjem ne povzroča težav.
  Dvignjena talna naprava

Kaj je donosno in zakaj je tak sistem potreben

V preprostejših pogojih je dvignjen tla jansen, tako kot kateri koli drug podoben sistem, odlična rešitev za tiste, ki želijo prihraniti največji znesek denarja pri namestitvi komunikacij in namestitvi. Poleg tega bodo takšni sistemi omogočili organizacijo prezračevalnega sistema v prostorih. Kaj bi bilo primerno za zaposlene in na splošno tiste, ki so v sobi.
  Dvignjena talna naprava

Značilnosti dvignjenega dna. Tip 2

Zasnova dvignjenega tla tipa 2 podjetja MERO je bila razvita v povezavi s strokovnjaki za električne in distribucijske naprave za odpremna mesta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty