poniedziałek, 18 czerwca 2018

Popravila vhodov visokih stavb

  Popravila vhodov visokih stavb

Na podlagi kakšne je razlike?

Med kapitalom in tekočimi popravili obstajajo številne razlike med njimi. Prvič, vplivajo na čas. Remont se izvede vsakih 7-10 let. Medtem ko se tok izvaja vsakih 3-5 let. Drugič, razlika vpliva na čas. Vzdrževanje vhoda v stanovanjsko stavbo se izvaja veliko hitreje, ne pa kapital. Obstaja tudi razlika v financiranju teh dveh vrst dela.
  Popravila vhodov visokih stavb

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Popravila vhodov visokih stavb

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutno popravilo vhoda izvedeno v skladu z vnaprej določenim načrtom in roki. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanih del.

Nenačrtovano popravilo vhoda

Remont ali vzdrževanje vhoda se lahko izvede nenačrtovano, kadar je to potrebno. Razlika pri načrtovanih dejavnostih je, da se lahko le del dela opravi iz običajnega dela. Na primer, zamenjava in popravilo posameznih konstrukcij in opreme ali elementov dekoracije. Ne glede na vzroke napak.
  Popravila vhodov visokih stavb

V kakšnem vrstnem redu je tekoča popravila v vhodu MKD

Prvi korak je pregled vhoda za določitev obsega dela. Na podlagi tega je izdelana ocena, ki jo je treba odobriti. Nato morate izbrati ekipo, ki bo opravila popravila, pripravila in podpisala pogodbo. Šele potem lahko kupite vse, kar potrebujete za popravilo.
  Popravila vhodov visokih stavb

Koliko bo popravilo vhod?

Želimo opraviti popravila na vhodu, pogosto poskušamo prihraniti denar z izbiro poceni gradbenih materialov ali vabi neizkušene strokovnjake. Vendar pa lahko svoj denar shranite na drug način.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty