sobota, 23 czerwca 2018

Knauf suhi talni estrih

  Knauf suhi talni estrih

Knauf suhi estrih

Popolnoma ravna tla z odlično zmogljivostjo v kratkem času - je resnična in dostopna vsem. Toplo ravno in okolju prijazno tla bo osnova za udobje vašega doma. Knauf talne obloge je sodobna in zanesljiva rešitev problema priprave površine za talne obloge.
  Knauf suhi talni estrih

Kratek opis tehnologije namestitve suhe Knaufove vezice.

Recimo, da v celotnem stanovanju opravljamo estrih, je talna višina najmanj, se uporabijo listi iz mavčnih vlaken 2500x1200x10mm.
  Knauf suhi talni estrih

Kdaj naj se uporabi Knauf estrih?

Šteje se, da je skorajda idealna rešitev za stanovanjski apartma, še posebej, če je potrebno poravnati v ločenih prostorih, medtem ko suhi podi Knauf popolnoma izključujejo mokre procese (vlaga je glavni uničevalec v razsutem stanju); položi suho tla, lahko takoj položite laminat ali preprogo.
  Knauf suhi talni estrih

Kako sam proces samodejno izvaja:

  1. Čiščenje in priprava osnove.
  2. Polaganje roba lopute.
  3. Hidroizolacijska površina.
  4. Uskladitev razsutega materiala.
  5. Zapiranje GVL kvadrata.
  Knauf suhi talni estrih

Kaj je Knauf tla

Talne obloge Knauf imajo več imen: Knauf suhi estrih, Knauf nadstropje. To je celoten sklop materialov, ki se uporabljajo za polaganje posebnega dizajna, ki nadomešča cementno zalivanje tal. Suha tla odlično poravnajo površino z vsemi razlikami zaradi možnosti polnjenja ekspandiranih glinenih žetonov (od 1 do 20 cm ali več). Talni komplet vključuje:
  Knauf suhi talni estrih

Suha estriha Knauf.

Suha tla Knauf je sodoben in zanesljiv način izravnave tal z razširjenim polnjenjem glinenih z naknadnim polaganjem na vrhu GFBL (talni elementi), ki so podlaga za polaganje zaključne prevleke. Hitrost vgradnje suhega estriha in hitrost zagona prostorov sta Knaufova tla nepogrešljiva rešitev v sodobni gradnji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty