piątek, 22 czerwca 2018

Popravilo DIY v stanovanju

  Popravilo DIY v stanovanju

Nasveti o tem, kako prenesti stanovanje z lastnimi rokami

Če ste se odločili za popravilo v vašem stanovanju, potem boste verjetno imeli vprašanje: kje začeti, zaposliti brigado delavcev ali opraviti celotno delo sami? Če načrtujete kompleksen remont, potem ne morete storiti brez sodelovanja strokovnjakov, saj bodo vse delo opravljali skladno in hitro, a če je popravilo kozmetično, potem lahko to naredite sami.
  Popravilo DIY v stanovanju

Popravila stanovanja naredite sami

Avgusta 2009 smo kupili trosobni apartma brez končne obdelave in obenem se je pojavila naša stran ura-remontu.ru. Odločili smo se, da se ukvarjamo z popravilom apartmaja z lastnimi rokami, in na spletnem mestu, kjer bomo delili z našimi bralci, pridobili izkušnje in spretnosti. Poskušali smo opozoriti na tiste majhne stvari, ki jih je mogoče spregledati, z začetkom določene stopnje popravila stanovanja. Ker imamo stanovanje s sivimi betonskimi stenami, neravnimi tlemi in brez električne energije, smo seveda pričeli popravljati stanovanje z namestitvijo električne napeljave, nato pa nadaljevali popravljanje tal in sten.
  Popravilo DIY v stanovanju

Uskladitev stropov in sten. Oblikovanje površine

Nato popravilo lastnega stanovanja vključuje izravnavo površin. Postopek je dolgotrajen in umazan, če se nanaša omet. Vendar pa zagotavlja kakovostno površino. To je enakomernost stropov in sten, ki določa lepoto popravila: jih je mogoče poslikati, furnirane, prekriti z ozadjem.
  Popravilo DIY v stanovanju

Kakšno popravilo potrebuje vaš apartma: kozmetični ali večji

Najprej morate odločiti o zapletenosti in obsegu prihodnjih popravil. Da bi postal stanovanje svetlo in čisto, je včasih dovolj za kozmetične, površinske popravke: zamenjava ozadja, belo pranje stropa, spreminjanje starega linoleja, barvnih sten itd.
  Popravilo DIY v stanovanju

Kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo z lastnimi rokami?

Če ne veste, kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo, v tem primeru boste morali pripraviti podroben načrt, kjer se bodo postopoma prikazovali faze dela. Načrt po fazah popravila je treba opraviti na podlagi tega, kar želite prejemati zaradi opravljenega popravila. Poleg načrta boste morali samostojno razviti projektni projekt za stanovanje brez konca, izbrati materiale, ozadja, barvne rešitve in tako naprej.
  Popravilo DIY v stanovanju

Pravila za popravilo proračuna

Pred odločitvijo o izvedbi stanovanja za popravilo proračuna z lastnimi rokami morate biti seznanjeni s prihajajočimi težavami, ki bodo nujno nastale na številnih stopnjah dela. Kaj so:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty