niedziela, 17 czerwca 2018

Zgornje pisarne

  Zgornje pisarne

Ploščica za lažji strop Armstrong. Značilnosti stropnih ploščic.

Plate ali plošče - glavni element stropa armstrong. Odgovoren je za videz celotnega stropa.
  Zgornje pisarne

Najbolj zahtevano

V pisarniških prostorih so najbolj priljubljeni stropni sistemi. Vsi so povezani z eno funkcijo - potreba po oblikovanju posebnega okvira, na katerem se bo držala zunanja dekorativna obloga.

False strop namestitev

Vgradnja visečega stropa vključuje vgradnjo okvirja s točno izmerjenimi dimenzijami in ravnjo ravnine, po kateri se plošče vstavijo v okvir. Okvir je pritrjen na strop s pomočjo posebnih obešalnikov in vzdolž obzidja stene, pritrjeni so kotni profili, na katerih je okvir pritrjen.

Armstrongova stropna pisarna je idealno orodje za ustvarjanje delovnega okolja.

Izkušeni manager bo zagotovil, da dekoracija pisarniških prostorov ne bo izpolnjevala le standardov in varnostnih zahtev, temveč tudi pomaga vzdrževati delovni duh zaposlenih.
  Zgornje pisarne

Drywall - fantazirati z obliko stropa

Z uporabo suhih zidov lahko uresničite idejo, tudi najbolj drzne. Ravni in valovite linije, gladke krivine površin, zrcaljene podrobnosti dekorja - vse to je v moči mojstra, ki dela s suhim zidom. Vsak element se naredi posamično, ob upoštevanju značilnosti posamezne sobe. Na zahtevo kupčevega stropa se lahko plasti, kot tudi z niše ali projekcijami znotraj. Dekorativni elementi in luči odlično okrasijo.
  Zgornje pisarne

Spuščeni stropi ARMSTRONG (ARMSTRONG)

Moderna notranjost vsake sobe - stanovanje, dom, pisarna, nakupovalni center je težko predstavljati brez zanimive organizacije stropnega prostora. Dejanska in izvirna rešitev za njegovo namestitev so Armstrong spuščeni stropi. Zasnova je pritrjena na strop in ustvarja skoraj vsako smer oblikovanja. Vsakdo, ki se je ukvarjal s popravilom ali gradnjo, je seznanjen s številnimi prednostmi takšnih sistemov vzmetenja. Nedvomna prednost enostavnosti namestitve in demontaže, ki omogočajo kadar koli enostavno in pravočasno izvedbo potrebnega preventivnega dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty