czwartek, 21 czerwca 2018

Mavec za delo z ometom

  Mavec za delo z ometom

Priprava površine pod ometom.

Pri ometnem delu se omet močno drži površine, na kateri se nanaša. Pri slabi pripravi površine se lahko omet skrajša in nato pade.
  Mavec za delo z ometom

Mavčno delo SNiP Tehnične zahteve

Način kontrole: merjenje, najmanj 5 meritev na 70-100 m površine prevleke ali v eni sobi na manjši površini na mestih, ki jih določi kontinuirani vizualni pregled, dnevnik dela.
  Mavec za delo z ometom

Zahteve glede kakovosti uporabljenih sadrejev

Nadzor kakovosti uporabljenega materiala in raztopine izvajamo na osnovi GOST 28013-98 "Gradbenih rešitev. Splošni tehnični pogoji.
  Mavec za delo z ometom

Nadzor kakovosti stanovanjskih obnovitvenih ometov

Nadzor kakovosti ometnih del se izvaja na podlagi odprtega vira: Zahteve SNiP 3.04.01-87 "Izolacijski in zaključni premazi". Da bi dosegli kakovostno ometno delo, je v procesu ometa potrebno izpolnjevati naslednje zahteve in norme ometnega dela.
  Mavec za delo z ometom

SNiP za omet 3.04 01 87.

To so sanitarne norme in pravila za izolacijo in dodelavo premazov. To so standardi delovanja in parametri kakovosti za vse omete. Če imate idejo o tem, kako naj se izvede omet, potem ne boste imeli težav in nesporazumov z mavčniki, ali pa lahko tudi sami dokončate delo, če želite.
  Mavec za delo z ometom

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty