piątek, 22 czerwca 2018

Podi industrijskih zgradb snip

  Podi industrijskih zgradb snip

1. SPLOŠNI KONCEPTI NA PODJEMIH IN UPORABNIH MATERIALIH

Tla so zgradba, na kateri se izvaja celoten proizvodni proces in preživljanje ljudi, ki je odvisno od kakovosti izdelkov ali zdravja ljudi.
  Podi industrijskih zgradb snip

2. PRIPRAVA OSNOV ZA PODEŽE

2.1. Temelj je treba načrtovati v skladu z znamkami ali profilom, predvidenim v projektu. Tla, ki se vlijejo med načrtovanjem, morajo biti izravnana in kompaktirana v skladu z zahtevami glave SNiP 3.02.01-87 "Zemeljska dela, fundacije in fundacije". Priporočeni sestavi zmesi tal so podani v tabeli. 13 Priloge 1 Priporočila.
  Podi industrijskih zgradb snip

Ključne stopnje prevleke visokokakovostnih betonskih tal

Naši strokovnjaki delijo tehnološki proces, s katerim so betonska tla v industrijskih zgradbah razporejena v več osnovnih korakov:
  Podi industrijskih zgradb snip

Zahteve za industrijska tla ↑

Industrijska tla je zgradba, na kateri je celoten proizvodni proces in dejavnosti ljudi. Oblikovanje in materiali industrijskih tla se predpisujejo na podlagi bremena od shranjene obremenitve, intenzivnosti in vrste mehanskih vplivov talnih vozil in ločevanja prahu v skladu z ustaljenimi standardi.
  Podi industrijskih zgradb snip

Razširitveni spoji v tleh

Zakaj se šivi na sveže betoniranem podu? Vse za isto, da bi se izognili razpokam. Mislim, da se ne bom zmotil, če bi rekel, da je vsakdo videl razpoke na tleh. Zdaj podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo betonskih tal, dajejo vsaj pet let garancije za tla.
  Podi industrijskih zgradb snip

Nadstropje

Preden začnete, morate obravnavati temelj tla, saj je zelo pomembna podlaga za visoko kakovostno oblikovanje. Tla se ne smejo deformirati po nastanku tal zaradi pogrezanja ali izgorevanja. Ne uporabljajte rastlinskih tleh (šota, črna tla). Nerjavno podlago je treba okrepiti z ruševinami do globine 40 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty