środa, 20 czerwca 2018

Mavčenje

  Mavčenje

Mavčne stene sami

Če obstajajo precejšnje neenakosti sten, je pred polnjenjem s kiti treba predhodno ometati neenakomerno površino. Razmislite, kako narediti omet stene z lastnimi rokami...

Ali je zid vreden ometanja?

Z lahkoto je izračunati, da s povprečno debelino ometnega sloja, ki presega 2 centimetra, ta vrsta konča ne bo obstajala do tekmovanja poleg drevesa. Druga stvar, če ometate notranje stene v vlažnih prostorih. Tukaj drywall ni primeren radikalno. Celo njegove prilagojene možnosti, kot je aquapanel. Če so preplati preveliki, je smiselno uporabiti apnene obloge v vlažnih prostorih. To je običajna mednarodna praksa, ker kalcijeve spojine ubijajo klice.
  Mavčenje

"Črna tipka" ali groba obdelava

To je faza popravila, ko stanovanje v najemu praktično "golo" - stene so opeke ali plošče, ni notranjih predelov in estrih na tleh. Ta pogoj stanovanja vam bo posebej "roll up your rokavi" in intenzivno prevzamejo veliko zaključna dela v stanovanju.

Tehnologija nanašanja "toplih" ometov

Površina stene je pripravljena na enak način kot pri nanašanju konvencionalnega cementnega ometa, to pomeni, da odstranjuje prah in ostanke drugih raztopin, če je potrebno, obdelamo s prodornimi impregnacijami ali pa jih ojačimo z ometno mrežo. Površina sten, ki jo je treba izolirati z ometom, mora biti pred začetkom dela dobro navlažena z vodo.
  Mavčenje

Spustite se na ometane stene

Če je betonska ali opečna površina gladka, potem lahko začnete nanositi tanko plast malte in poskušati čim bolj raztrgati v različne hrapavosti.
  Mavčenje

Groba obdelava - kit, mavec, temeljni premaz, izravnalni zidovi

Osnutek zaključkov stanovanj pomeni izravnavo tal, sten, stropov in pripravo prostora za dekorativno dodelavo - slikanje ali lepljenje s stenami sten, stropov itd. Natančneje, kakšen je grob konča stanovanja, ga je mogoče razdeliti na več vrst dela: ometanje stropa in sten, talni estrih, ometanje sten, montaža mavčnih plošč, zvočna izolacija. Prostori z grobim zaključkom so v celoti pripravljeni za dekorativna dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty