środa, 20 czerwca 2018

Kako zamenjati vrata, ne da bi zamenjali škatlo

  Kako zamenjati vrata, ne da bi zamenjali škatlo

Korak za korakom navodila za demontažo notranjosti vratne škatle

Za začetek odstranite platno. Če želite to narediti, gumba namestite med tla in vrata ter rahlo odprite in zaprite vrata, dvignite vratno krilo z nosilcem. Postopoma se vrata odpirajo in odstranijo. Ta postopek je treba izvesti čim bolj odprtim vratom. V nasprotnem primeru zgornja vodoravna preklopna škatla nam ne bo omogočala dvigniti platna (se bo spravila na njo).
  Kako zamenjati vrata, ne da bi zamenjali škatlo

Namestitev vrat iz nič

Pri izvedbi velikega remonta ali premikanja vrat je potrebno v celoti namestiti vrata. Samonastavljanje je lahko še manj delovno intenzivno, če so vrata pravilno izbrana pod vratom.
  Kako zamenjati vrata, ne da bi zamenjali škatlo

Popravila lesenih vrat: obnovitev videza

DIY popravilo lesenih vrat (ali bolje, obnovitev njihovega videza) je precej težko proces in pogosto zahteva popolno demontažo vratne enote. Na nek način je enakovredno popolni restavraciji. Na splošno je tu treba izhajati iz stanja vrat - če je škoda majhna, potem lahko storite z lokalnim popravilom, ki ne zahteva razstavljanja vratnega blata. Začnimo z najpreprostejšim.
  Kako zamenjati vrata, ne da bi zamenjali škatlo

Demontaža vrat: navodila po korakih

Vsak lastnik, ki je začel z velikim remontom v starem stanovanju, se sooča s problemom razstavljanja notranjih vrat ali vhodnih vrat. Zdi se, da je težko odstraniti platno iz njegovih tečajev in "izkoristiti" škatlo. Ampak ni vse tako preprosto. Kot kaže praksa, če želite dobiti gladko in lepo vrata, morate ustrezno odstraniti staro strukturo. Pogovorili se bomo o tem, kako narediti razstavljanje vrat v tem članku.

Kako samostojno namestiti notranja vrata - nasvete za začetnike

Kako namestiti nova vrata v staro polje. Kako pripraviti vrata za namestitev škatle? V postopku popravila je mogoče in to možnost: nova vrata v starem polju.

Vrnitev vrat, ki se odpirajo v nasprotni smeri

Ko premikate šarnir iz enega roba vrat na drugo, boste morali zarezati novo režo za zaklepanje in vrtati skoznjo luknjo za štiristransko vrtljivo palico, na kateri so ročaji nameščeni. Staro gnezdo in luknjo je mogoče popraviti z lepljenjem v njih, oziroma z obreznimi ploščami in lesenimi čepi. Pustite konca vstavljene obloge in zamašena plutovnjaka, ki rahlo štrli nad vratnimi površinami, potem ko se lepilo izsuši, jih zmešajte s temi površinami in posujte s plišasto krpo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty