niedziela, 17 czerwca 2018

Kopeli z bazenom fotografijo

  Kopeli z bazenom fotografijo

Načrtovanje bazena bazenjnom

Ni vsak lastnik kopeli uspeti zgraditi na obali rezervoarja, tako da obstaja možnost, da se potopi v hladno vodo po parni sobi. Ta postopek je izjemno uporaben za ljudi, omogoča vam, da razbremenite stres in celotno telo prenesete na ton. Poleg tega so žilne stene okrepljene in krvni pretok se izboljša.
  Kopeli z bazenom fotografijo

Finska kopel: vroča in suha

Glavna razlika med finsko savno in rusko je suha para. Vlažnost v parni sobi redko presega 10-15%, toda zrak je veliko bolj vroč, lahko se ogreje do 100-110 ° C, nekateri ljubitelji ekstremnega naraščanja pa dosežejo 140 ° C. Zidna dekoracija je lesena, ki se ne razlikuje od ruske tradicije. Glavna zahteva je dobra toplotna izolacija, ki zmanjšuje toplotne izgube, zlasti strop in tla (izdelana je dvojna).
  Kopeli z bazenom fotografijo

Ruske kopeli z bazenom: izberite projekt

Pripravljeni projekti v zadnjih letih so v veliko povpraševanje: kot projekti majhnih kopeli in prostorni, dvonadstropni, z biljardom in žarom. Kaj naj iščem s široko izbiro?
  Kopeli z bazenom fotografijo

Upoštevajte to vrsto bazena kot izkopana

Oblika bazena je lahko drugačna: ovalna, pravokotnik, krog. Materiali, uporabljeni pri izgradnji bazena, so lahko različni. Vse je odvisno od zasnove bazena. Najbolj potrebni materiali so kanali, koti, tramovi. Za njih obstajajo določene zahteve: odpornost na korozijo, dobra togost, nizka teža. Aluminij, nerjavno jeklo, duralumin in izdelki iz barvnih kovin so najbolj primerni za to kategorijo zahtev. Tu lahko vključite vrste kovinske mreže. Namenjen je ojačitvi betonske konstrukcije.
  Kopeli z bazenom fotografijo

Kako zgraditi kopel iz pene blokov?

Zgradite iz pene blokov, morate upoštevati, da je to material, ki je sestavljen iz vode, cementa in peska z dodatkom penilnega sredstva. Pena beton ima svoje prednosti in slabosti. To je relativno poceni, z odličnimi toplotnimi izolacijskimi zmogljivostmi, ki jih je mogoče enostavno rezati s fino zobato žico.
  Kopeli z bazenom fotografijo

Gradnja hiš iz "AFK Stroy ruskega gozda"

Tradicija ruske kopeli ni le pot do zdravega življenjskega sloga, bogate kulturne dediščine, dela zgodovine, temveč tudi povsem sodobne oblike rekreacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty