sobota, 23 czerwca 2018

Pošiljanje strešne fotografije

  Pošiljanje strešne fotografije

Naprava strešnih previsov, njihovih prednosti in namena

Prevlada se imenuje spodnji del strehe, ki štrli čez raven sten hiše. Ščiti temelj in stene pred dežjem. Njegova širina se lahko razlikuje od 40 centimetrov do meter. Načeloma v skladu z gradbenimi predpisi ni potrebno izdelati veziva za ta del stavbe.
  Pošiljanje strešne fotografije

Binder materiali

Zgornja načela so osnovna in na njih lahko ločimo več vrst materialov, primernih za to vrsto gradbenih del.
  Pošiljanje strešne fotografije

Katere vrste streh potrebujejo pritrditev previsov

Vse vrste strešnih streh morajo imeti zavese. Najprej se to nanaša na "toplo" streho in podstrešne premaze, da preprečimo izgubo toplote. Kljub temu pa "hladne" strehe zahtevajo tudi nalaganje previs, vendar z obveznim prezračevanjem. Pri nameščanju prezračevanih streh je treba upoštevati, da so na strehah z enim ali dvema vratoma nameščeni le na strani previsne ploskve, in na kolkih, kjer imajo vsa pobočja pobočje, so vsa prevleka stisnjena.
  Pošiljanje strešne fotografije

Možnosti strešnega lista

Odvisniki in prevleke (prekrivanja) strehe z vrha pokrivajo kapi. Od konca, od dna do zaščite pred padavinami in lepoto, so oplaščeni z lesom, plastiko ali kovino. Končna obdelava je izbrana na podlagi estetskih praktičnih premislekov. Izbira materialov je zdaj raznolika.
  Pošiljanje strešne fotografije

Kako je namestitev?

Vrtnica je poravnana po izdelavi strešnega okvirja in robovi špirovcev so prilagojeni zahtevani velikosti. Noge s krilci so se videle vzdolž črte in prva letev je pritrjena na njih.
  Pošiljanje strešne fotografije

Kaj so reflektorji, njihove vrste in uporaba

Soffits so končane dekorativne plošče, posebej prilagojene za odlaganje spodaj na štrlečih strešnih prevlekah. V bistvu soffits strop stran. Prevedena iz italijanščine, beseda soffit pomeni strop.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty