piątek, 22 czerwca 2018

Optimalna monolitna klet

  Optimalna monolitna klet

Obmazochny ali okleechnaya hidroizolacijski kleti: izberite metodo

Vsaka hidroizolacija se izvede v dveh slojih. Izbira materialov, s katerimi je izvedena hidroizolacija kleti, je odvisna od prisotnosti ali odsotnosti podtalnice. Vse vertikalne in vodoravne odseke sten kleti in temeljev na točkah stika s tlemi morajo biti prekrita s hidroizolacijo. Hidroizolacija sten in tla kleti se izvaja izključno zunaj stavbe, notranja stran hidroizolacije ni pokrita.
  Optimalna monolitna klet

Hidroizolacijski klet

Vsak hidroizolacijski material je postavljen v 2 sloja. Vrsta materiala, ki se uporablja pri takem delu, je izbrana glede na prisotnost ali odsotnost podtalnice. Hidroizolacija pokriva vse vodoravne in navpične odseke sten klete ter temelj na mestih stika s tlemi.
  Optimalna monolitna klet

Stroški gradnje temeljev

Temelj je osnova za vsako strukturo, udobje in varnost življenja, odvisno od njegove kakovosti, zato je potrebno temeljito pristopiti k njegovi konstrukciji. Stroški gradnje fundacije, kot pravilo, je približno 20-25% celotnih stroškov gradnje hiše, in to ni naključno.
  Optimalna monolitna klet

Glavne vrste temeljev, ki jih uporabljamo pri gradnji hiš:

  1. Monolitna plošča;
  2. Temelji fundacije;
  3. Vložen trak.

Monolitna podlaga (plošča):

Cene gradnje temeljnega gradiva veljajo za gradbeno sezono leta 2015.
  Optimalna monolitna klet

Pritličje v zasebni hiši: glavne prednosti

Eden od glavnih namenov, s katerim se uspešno spopada osnova za hišo opeke ali drugega materiala, je zaščitna funkcija. Ta zasnova ščiti glavne stene stavbe pred učinki padavin in kapilarnega sesanja podzemne vode. V odsotnosti kleti se lahko vlaga dvigne po stenah do višine več metrov, kar povzroči nastanek glivic in plesni na ograjenih strukturah ter tako zmanjša njihovo trajnost in zanesljivost.
  Optimalna monolitna klet

Prednosti osnove plošče

Veliko območje in prisotnost prostorske ojačitve lahko bistveno zmanjšata tlak temeljev na tleh (do 0,1 kg / cm2) in prenese izmenične obremenitve, ki nastanejo zaradi različnih premikov tal. Ker je ploščic temelj nahaja pod celotno površino stavbe, je njegova uporaba bolj upravičena pri gradnji objektov sorazmerno majhne velikosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty