środa, 25 lipca 2018

Gradnja hiše iz lepljenega lesa

  Gradnja hiše iz lepljenega lesa

Kaj je tako dober lepljen les?

Hiše iz lepljenega lesa so lahko najbolj neverjetni modeli, in tudi v tem primeru so hitro zgrajeni. In potem veliko, veliko desetletij stoji, kot da se nič ni zgodilo, ostalo zelo lepo, toplo in prijetno.
  Gradnja hiše iz lepljenega lesa

Izdelava koč in hiš iz lepilnega lesa

Stavbe so okolju prijazne, izdelane so z najnovejšo tehnologijo. Počitniške hiše so narejene na osnovi naravnih varnih surovin, odlikujejo jih eleganten in predstavljiv videz. Konstrukcijske rešitve finskih arhitektov ostajajo dosledno priljubljene v stavbi hiše. Obdobje delovanja lepljenih lesenih hiš lahko doseže več kot sto let, zato so izbrani kot predniki.

Najnaprednejša tehnologija

Lepljeni laminirani les je izdelek najsodobnejše tehnologije obdelave lesa, ki je namenjena odpravljanju šibkih točk iz masivnega lesa: deformacije, globoke razpoke, omejena dolžina delov do 6 metrov, večja krčenja, dolg gradbeni cikel, občutljivost na biološke poškodbe itd.
  Gradnja hiše iz lepljenega lesa

Gradnja lesenih hiš na ključ

Gradnja lesenih hiš lahko izvedemo celo leto - to je njihova prednost. Le fundacija je cenejša in boljša za njegovo kakovost, da zapolni toplo sezono.

Značilnosti laminiranega furnirja

Material je izdelan v več fazah. Najprej se skrbno izberejo tanke lesene plošče (lamele), ki se nato dobro posušijo. Če vsebujejo vozle, žepne smole ali mokre površine, se ta material ne uporablja. Po tem se med tiskom prilepijo izbrane letvice.
  Gradnja hiše iz lepljenega lesa

Prednosti in slabosti laminiranega furnirja

- visoka cena

Glavna pomanjkljivost laminiranih furnirjev je visoki stroški. Material je izdelan na zahtevni visokotehnološki opremi. Ni čudno, da pravijo, da se mučitelj plača dvakrat. Za cenejše materiale je potrebna pogosta popravila. Stroški gradnje laminiranega furnirja, proizvedene strogo po GOST, se izplačujejo med obratovanjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty