poniedziałek, 23 lipca 2018

Montažna cena stavbe m2

  Montažna cena stavbe m2

Prednosti montažnih okvirnih zgradb

Stroški montažnih zgradb INSI vključuje celoten sklop materialov za gradnjo (okvir, izolacija, fasadni materiali, komponente). Tudi v kompletu (absolutno brezplačno) boste dobili vse prednosti zgradb, zgrajenih z uporabo tehnologije INSI:

Sandwich plošče montažne zgradbe: gradimo skoraj takoj!

Uporaba sendvič plošč vam omogoča ustvarjanje "toplih" montažnih zgradb za ogromen seznam področij dejavnosti. Lahka konstrukcija v kombinaciji s stenami, ki ohranjajo toploto tudi v najhujših zmrzalah, vam omogoča ustvarjanje objektov z nizkimi stroški za montažo in kasnejše obratovanje.
  Montažna cena stavbe m2

Vrste montažnih konstrukcij

  • Modularne zgradbe bistveno zmanjšajo čas gradnje. V tovarni se proizvajajo celi bloki kovinskih konstrukcij ali sendvič plošče, ki se kasneje hitro združijo v eno strukturo;
  • Kovinski okvirji so postavljeni neposredno na gradbišču. Prednosti metode okvirja: hitrost in enostavnost vgradnje, pa tudi odsotnost stroškov temeljev.
  Montažna cena stavbe m2

Montažne kovinske zgradbe bodo prihranile od pričakovanj in velikih stroškov

Začnite poslovati čim prej. Ne izgubljajte časa za gradnjo, ne dopuščajte izpadov pri nizkih temperaturah okolice, ne čakajte na dobavo opreme in materiala na gradbišče. Vgradnja montažnih zgradb traja precej manj časa kot gradnja betonskih konstrukcij.
  Montažna cena stavbe m2

Prednosti montažnih zgradb

Gradnja stavb, skladišč, športnih objektov, hangarjev, industrijskih stavb zaradi posebne gradnje in tehnologije gradnje znatno varčuje tako finančne stroške kot čas gradnje.
  Montažna cena stavbe m2

Stroški montažne stavbe

Če je potrebno, gradnja objektov za industrijsko, komercialno, komercialno uporabo, večina strokovnjakov raje uporabljajo tehnologijo montažne gradnje. S svojo uporabo je mogoče pridobiti z minimalno finančno naložbo v samo nekaj tednih, popolnoma pripravljen za uporabo objekta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty