piątek, 27 lipca 2018

Gradnja dvonadstropne stavbe

Potrebna obdelava lesa

Pred začetkom montaže ne pozabite obdelati lesa z negorljivimi in antiseptičnimi spojinami. To vam bo pomagalo zaščititi vaš dom pred požari, nežnimi žuželkami in škodljivo mikrobiologijo.
  Gradnja dvonadstropne stavbe

Gradnja hiše gaziranega betona

Gradnja katere koli stavbe se začne z osnovo. Za 1-2-nadstropno stanovanjsko hišo je dovolj globine temeljev 1,8 m in širine 40 cm. Kopali smo luknjo za temelj vzdolž celotnega perimetra in izračunamo volumen betona.

Projekti hiš iz blokov na ključ

Da ne bi porabili časa in denarja za individualno zasnovo, je osnova razvoj profesionalnih arhitektov in oblikovalcev. Kako izbrati projekt? Predstavljeni so v katalogih, od katerih vsebujejo fotografije in opise hiš, ki označujejo njihove splošne dimenzije in površino, seznam materialov in predvidene stroške. Po izbiri ustrezne študije opcije je nabor risb sestavljen iz:
  Gradnja dvonadstropne stavbe

13. Obnova stare hiše.

Imel sem veliko vprašanj o popravilu starih adobe hiš. Da ne bi ponavljala znova in znova, sem zapisal vse nastajajoče probleme in metode za njihovo reševanje. Če niste našli svoje težave tukaj - pišite mi, jo bom vključil tukaj, če je mogoče.
  Gradnja dvonadstropne stavbe

Faze izgradnje plošče temelj

Delo se začne s pripravljalnimi ukrepi: izravnavanje reliefa, posteljnina in tampiranje vibracijskega območja v tleh. Nato naredite postavitev mesta v gradnji. Obvezno je izračunati podlago plošče, kjer je treba upoštevati porazdelitev obremenitve na ploščo, krčenje, različne zvitke in deformacije. Če gradite garažo ali majhno zgradbo, se izračun lahko izvede neodvisno. Toda pri gradnji velike hiše, kjer je potrebna temeljitost in večja natančnost, je bolje, da se obrnejo na strokovnjake - oblikovalce ali geologe.
  Gradnja dvonadstropne stavbe

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty