wtorek, 24 lipca 2018

Gradnja monolitne industrijske stavbe

  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.
  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Monolitna konstrukcija

Monolitna konstrukcija je sodobna tehnologija za hitro postavitev objektov in zgradb katere koli oblike in števila tal iz armiranega betona. Načelo izvajanja monolitnih del je v tem, da se na gradbišču postavlja pomožna struktura opažev z okovjem znotraj. Postopoma, raven po ravni, se vlije z betonsko mešanico, ki se strdi v naravnih pogojih ali z dodatnim ogrevanjem pozimi.
  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Tehnološke stopnje monolitne konstrukcije:

  • opažni pripomoček
  • namestitev armaturne kletke
  • polaganje betonske mešanice
  • zbijanje betona
  • strjevanje betonske nege
  • odstranjevanje opažev
Monolitna konstrukcija ne omejuje dimenzij stavbe in njene razporeditve, kar vam omogoča, da zgradbo prilagodite vsem značilnostim industrijskih in industrijskih procesov. Pomembna značilnost monolitne konstrukcije je skoraj popolna odsotnost šivov na zadnji konstrukciji, kar znatno zmanjša ranljivost zgradbe in podaljša njegovo življenjsko dobo.
  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Prednosti gradnje monolitne industrijske stavbe

Visoke stavbe iz armiranega betona v primerjavi s stavbami na podlagi kovinskega okvirja so veliko bolj zanesljive in trajne.
  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Ohišje panelov

Gradnja stanovanjskih panelov se razlikuje od gradnje hiš iz opeke manj delovno intenzivne. Montaža plošč omogoča hitro in učinkovito gradnjo. Organizacije, ki delujejo pod blagovno znamko Stronex, imajo vso potrebno opremo za gradnjo panelnih stanovanj v katerem koli obsegu in zapletenosti.
  Gradnja monolitne industrijske stavbe

Kakovost - v istih rokah

Gradnja industrijskih objektov se izvaja v skladu z vsemi regulativnimi varnostnimi zahtevami in SNIP. Tudi pri postavljanju stavb po standardnih modelih bomo upoštevali posebnosti proizvodnje, na primer njegove eksplozijske in požarne lastnosti. Najbolj ekonomična stvar je v fazi projektiranja, kjer je mogoče v celoti upoštevati lastnosti predmeta:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty