wtorek, 24 lipca 2018

Vlažna estriha Cena

  Vlažna estriha Cena

Ima talne estrihe

Dry omogoča takoj po zaključku dela, da začnete polaganje talne obloge, druge tehnologije zahtevajo dolg odmik. Vendar pa suh estrih ima nizko upornost.
  Vlažna estriha Cena

Zahteve SNiP na tla

Značilnosti podlage tla, ne glede na material in tehnologijo namestitve, morajo biti v skladu s standardi gradbenih standardov in pravil "Tla". Urejajo indikatorje estriha:

Posebnosti popravil

Da bi izračunali debelino sloja mešanice za estrih, umetniki Yude uporabljajo raven laserske ali gradbene ravni. Ta orodja vam omogočajo, da pravilno določite najvišjo točko tal in natančno označite po celotnem prostoru.
  Vlažna estriha Cena

Prednosti polsuhega estriha

Začnimo v redu. Prva stvar, ki jo je treba upoštevati prednosti polsuhega estriha, je dejstvo, da lahko na osnovi tega naredite popolnoma ravno površino. Na podlagi tega sklepamo, da polsuški talni estrihi v Sankt Peterburgu vam omogočajo, da ustvarite več ravne podlage in zagotovite, da je tla različnih debelin združena v eni ravni, če popravilo vključuje njihovo kombinacijo. Po potrebi lahko naredite tudi naklon, če so takšne značilnosti prostora. V primeru vlažnega estriha bodo takšne manipulacije problematične.
  Vlažna estriha Cena

Mehaniziran estrih: cena

Izravnavanje tal je eden najzahtevnejših in najzahtevnejših procesov. Eden od najbolj priljubljenih in učinkovitih načinov za nadgradnjo tal je mehaniziran estrih, cena po m2 je cenovno dostopna. S to tehniko vam lahko v kratkem času dosežete impresivne rezultate.
  Vlažna estriha Cena

Prednost polsuhega estriha

Polsušni talni estrih, izdelan z uporabo potrebne tehnologije, vam bo omogočil prihranek časa in časa, tla pa bodo povsem ravne. Poleg tega polsuhni estrihi zahtevajo zelo malo vode, zaradi česar se baza posuši hitreje in vam ne bo zagotovljena neprijetna verjetnost vlage v spodnjem nadstropju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty