piątek, 27 lipca 2018

Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

  Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

Talne ploščice

Keramična ploščica GOST 6787 2001 bo idealna za talne obloge. Na voljo je v dveh izvedbah - z zastekljeno in nepregledano površino.
  Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

Linolej v pisarni glavnega zdravnika

Kot je znano, mora biti urad vodje zdravstvene ustanove brezhiben. Zato lahko v pisarni glavnega zdravnika položite linolej, ki združuje takšne lastnosti, kot so lepota parketa, modularnost talne ploščice in izredna praktičnost laminata.
  Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

Polaganje keramičnih ploščic na tla

Polaganje keramičnih ploščic na tleh je ena od glavnih faz popravila in zagotovitev čistoče, higiene in dolgoročnega delovanja talne obloge. Vendar pa zahteva kompetenten profesionalni pristop, ki zagotavlja brezhibno, enakomerno in gladko pokritost.
  Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

Kako postaviti ploščice na tla.

Če ste natančno prebrali ta članek in naredili vse v redu, potem imate lepilo za ploščice pripravljeno za delo, talne oznake in vsa zgoraj navedena orodja. Z gladko lepilo izdelamo gladko lepilo, ga položimo in zapečatimo na tla. Nato z majhno lopatico izravnajte lepilo na tleh in odstranite odvečno lepilo z zrezano lopatico (s pritiskom na tla). Kot rezultat, na tleh izstopajo linije lepila za ploščice enake višine. Ploščico prevzamemo z dvema rokama, jo postavimo na tla in jo malo pritisnite. Preverjamo delo, opravljeno po ravni. Postavite tudi vse ostale ploščice.
  Polaganje ploščic v zdravstveni ustanovi

Katere materiale je treba kupiti

Polaganje ploščic se začne s potovanjem v trgovino za strojno opremo. Pri izbiri je treba posvetiti pozornost namenu materiala - dokončati tla ali stene. Zunanje sorte se ne zdrsnejo in so debelejše. Stenske ploščice so tanjše in manj trpežne. Na splošno je izbira odvisna le od osebnih preferenc in finančnih zmožnosti. Boste morali kupiti ustrezno lepilo in lopatico spojino. Včasih proizvajalci navedejo, katere izdelke priporočamo za njihove izdelke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty