poniedziałek, 23 lipca 2018

Naprava začasnih cest na gradbišču

  Naprava začasnih cest na gradbišču

Gradnja začasnih cest - najboljša rešitev za prihranek denarja pri organizaciji dostopnih cest

Vsako gradbeno delo, ki je namenjeno gradnji stanovanjskih ali nestanovanjskih stavb, se mora najprej začeti z ustvarjanjem prvotnih pogojev. Ti vključujejo gradnjo začasnih cest, inženirskih omrežij in objektov.
  Naprava začasnih cest na gradbišču

Tehnologija priprave gradbišča

Naši strokovnjaki določajo sestavo priprave gradbišča na podlagi klimatskih pogojev območja, projektnih nalog gradnje, značilnosti objekta, ki se gradi ali rekonstruira, in obstoječih komunikacij.
  Naprava začasnih cest na gradbišču

Značilnosti naprave začasnih cest

Najpogosteje je začasna cesta izdelana z eno potjo, ki potuje, in posebnosti njegove zasnove določajo pogoji terena in pričakovana obremenitev. Hkrati bi moral vsak začasni pločnik zagotoviti neoviran premik težkega cestnega prometa v vseh vremenskih razmerah in v katerem koli času v letu.
  Naprava začasnih cest na gradbišču

Gradnja začasnih avtocest

Gradnja ceste je vedno velika investicija časa in denarja. Toda pogosto je situacija, v kateri je lahko na najbolj nepričakovanem mestu in za precej kratko obdobje - izhod iz njega - potreben zanesljiv pločnik - gradnja začasnih cest. Danes je gradnja in oblikovanje začasnih cest celotna dejavnost, ki prinaša dokaj resen in stabilen dohodek.
  Naprava začasnih cest na gradbišču

Naprava in popravilo umazanih cest je naslednja:

  1. Pred začetkom glavne faze dela se stari premaz izravnava s pomočjo motornih grederjev, dokler ni dosežena potrebna ravnost ceste.
  2. Potem so asfaltne žetone razporejene in enakomerno porazdeljene po celotnem delovnem območju. Nagib naprave. Delo poteka, dokler ni dosežena idealna ravna plast asfaltnih žetonov.
  3. Na koncu ostane samo stiskanje s cestnimi valji. Kot rezultat, nastali premaz postane zelo odporen na zunanje obremenitve, vlago in druge uničujoče dejavnike.
Ko so ti trije koraki končani, postane cesta uporabna.

Priprava in ograjevanje gradbišč v Ivanovu

Gradnja katerega koli pomembnejšega objekta se začne s predhodno pripravo gradbišča. Pravočasna izvedba začetnega sklopa dela omogoča izvedbo vseh vrst civilne in industrijske gradnje v najbolj ugodnih pogojih za to.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty