poniedziałek, 23 lipca 2018

Slikanje fasade hiše z lastnimi rokami

  Slikanje fasade hiše z lastnimi rokami

Glavne faze slikanja

Le na prvi pogled se lahko zdi, da je barvanje fasade gradbenega procesa preprosto in preprosto, zato je na voljo vsem. Vendar pa, kako je, vendar brez pomoči strokovnjakov tukaj, kljub temu, ne more storiti. In čeprav vsakdo lahko barva fasado, lahko samo profesionalec to naredi enostavno in učinkovito, pri tem pa prihrani denar kot lastnik stanovanja.
  Slikanje fasade hiše z lastnimi rokami

Priprava na barvanje fasade

Seveda je postopek estetskega preoblikovanja hiše z uporabo barvil precej zapleten in ga ni mogoče izvesti brez ustrezne priprave, to je priprave gradbenega materiala, priprave osnovnih površin za predelavo, nakupa specializirane opreme.

O enostavnosti, praktičnosti in slabosti

V omrežju je mogoče najti veliko fotografij in videoposnetkov, kjer je korak za korakom prikazana tehnologija postavitve fasade. Zelo preprosto je uporabil krzneni dlani z rokami. Cena potrebnih materialov za razpoložljive delovne materiale.
  Slikanje fasade hiše z lastnimi rokami

Pred delom

Da bi dosegli optimalen rezultat, se sprejmejo številni predhodni ukrepi. Pomembno je, da površino pripravite tako, da ravnate z vsemi skrbmi. Nato izberite material dobre kakovosti, ki vam omogoča učinkovito in dostojno delo.

1. korak: kako mastiti fasado hiše pred slikanjem?

Če ste opravili delo na izolaciji fasade, na primer z uporabo pene ali polistirenske pene, morate to fasado ometati s pomočjo ojačitvene mreže. In šele nato nadaljujemo s slikanjem fasade. Potrebno je omet v nekaj plasteh, prvi sloj je najmočnejši, drugi pa je lahko tudi z dekorativno teksturo (na primer lubja hrošča).

Fasadno slikanje po lastnih hišah: tipi barv in barvne lastnosti

Če želite, da fasada vaše hiše ne bo več popravila dolgo časa, jo je treba redno preprečevati in posodabljati. Eden od najbolj praktičnih načinov za barvanje vaše hiše in kočo fasade.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty