piątek, 27 lipca 2018

Zaključevanje verand novih stavb

  Zaključevanje verand novih stavb

Zaključevanje balkonov in lož na korejskih mojstrih

Na balkonu ali ložah lahko delite stanovanje prebivalcev Vladivostoka z uporabo različnih zaključnih možnosti. To spreminja pogled ne le od znotraj, ampak tudi od zunaj. Izbira materialov za notranje delo je odvisna od nadaljnje uporabe balkona.
  Zaključevanje verand novih stavb

Vhodne skupine in fasade

V končnih hišah v predmestju v Moskvi je dekoracija dvoran, vhodov in fasad z najnovejšimi trendi v oblikovanju in arhitekturi. Prezračene fasade so končane s keramičnimi opekami. Prve in kletne talne obloge so ploščice s porcelanskimi ploščicami iz kamna. Arhitekti so se odločili zaključiti kombinacijo dveh barv opeke, da bi hišu dali moderen videz in ga harmonično prilegali v okoliško pokrajino.
  Zaključevanje verand novih stavb

Izberite način plačila za stanovanje

  • Obrok: 20% - odplačilo, obroki do 1,5% apreciacije mesečno do konca gradnje, tj. obrok na 18% na leto.
  • 100% plačilo
  • Hipoteke v bankah vašega mesta, kjer smo bili akreditirani:

    Prva hiša z izboljšanim zaključkom v Krasnodaru

    Dragi imetniki obresti! Konstrukcija še 16-nadstropne zgradbe v mikroskopu Vostochno-Kruglikovsky, četrto četrtletje, četrtletje 10, je prva hiša z izboljšanimi popravili v Krasnodarju iz Združenja razvijalcev juga "VKB-Novostroyki".
      Zaključevanje verand novih stavb

    Nove stavbe v Vidnoe na odru izkopavanja

    Nove stavbe v Vidnu na stopnji izkopa so še posebej zanimive za kupce zaradi relativno nizkih stroškov na kvadratni meter. Stroški stanovanj se povečujejo na vsaki naslednji stopnji gradnje.

    Nove stavbe Ryazan od razvijalca - odlična priložnost za nakup stanovanja

    Priljubljene nove stavbe v Ryazanu iz svetovne gradbene unije predstavljajo kakovost materialov, sodobno tehnologijo, lepoto dekoracije in dobro premišljeno načrtovanje. Zgrajeni so v najboljših predelih mesta in so zasnovani tako, da postanejo pravi dom za svoje lastnike.
  • Brak komentarzy:

    Prześlij komentarz

    Popularne posty