poniedziałek, 23 lipca 2018

Montaža kovinskih oken

  Montaža kovinskih oken

Merjenje in naročanje oken

Podrobneje razmislimo o merjenju okna v odprtem oknu brez zunanje četrtine (vrsta opek, ki štrli v notranjost okenskega odprtina na zunanji strani stene), nato pa navaja značilnosti nestandardnih situacij.

Metode namestitve plastičnih oken, njihove prednosti in slabosti

Danes obstajata dva načina namestitve plastičnih oken: namestitev oken z odpakiranjem in namestitvijo brez razpakiranja oken.
  Montaža kovinskih oken

Namestitev plastičnih oken. Faze

Namestitev plastičnih oken se praviloma začne s čiščenjem glavnega delovnega mesta, tj. je treba zagotoviti prost dostop do čistega okenskega odprtja. Bodite pozorni na prosti prostor, ko prinašajo načrt. Če je namestitev plastičnih oken izdelana v stanovanjskem območju, je potrebno tudi osvetlitev oken brez vsega, ki je odveč, za zaščito pohištva in drugih stanovanjskih predmetov. To je storjeno zato, ker je namestitev plastičnih oken precej prašno delo.
  Montaža kovinskih oken

Kakšno jamstvo za namestitev PVC oken?

Podjetje "Breathable Windows Factory" je že leta odličnega dela pridobilo velik ugled med partnerji in strankami. Tahiti Windows Factory namesti okna po razumnih cenah. Zagotavljamo najvišjo raven namestitve s strokovnostjo naših strokovnjakov, neprekosljivo kakovostjo proizvodnje oken iz najboljših komponent in skladnostjo z vsemi standardi.
  Montaža kovinskih oken

Vgradnja plastičnih oken - glavne faze

Vgradnja PVC oken vključuje več obveznih korakov, izključitev celo enega od njih lahko povzroči prekratko življenjsko dobo izdelka ali različne težave, kot so osnutki, hrup s ceste ali slabo delujoča strojna oprema. Poleg tega samoizdelava oken popolnoma izključuje vse garancije za načrtovanje, saj proizvajalci obljubljajo visoko kakovost le, če so upoštevani vsi tehnološki vidiki naprave, ki vključujejo več osnovnih korakov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty