czwartek, 26 lipca 2018

Razredna zasnova v šolski fotografiji

  Razredna zasnova v šolski fotografiji

Zakaj je pomembno, da strokovnjake zaupate ustvarjanju oblikovanja?

V šoli otroci preživijo večino svojega časa, zato ima notranjost srednje šole pomembno vlogo pri socialnem razvoju otroka. Pravilno izbrana šola oblikuje kulturo in estetski okus otrok.
  Razredna zasnova v šolski fotografiji

Original ideje za dekoracijo učilnice

Tukaj je ideja o tem, kako dekorirati učilnico, to čarobno vzdušje bo trajalo več dni in vam in vsem gostom v šoli dalo čudovito razpoloženje.

Nekaj ​​pomembnih funkcij

Vsak od nas ima svoje posebne spomine na prvo zavetje v šoli. Za nekatere je to veliko občinstvo z lahkimi stenami, nerednimi z mizami. Drugi se spominjajo številnih portretov pisateljev, pesnikov in znanstvenikov, postavljenih tik nad tablo.
  Razredna zasnova v šolski fotografiji

Dekoracija skupščine

Skupščina zaseda osrednje mesto v počitnicah in še bolj ob praznovanju novega leta. Tukaj morate poskusiti »sto odstotkov«. Vendar pa je tudi to vprašanje treba povezati s celotnim razredom. Da bi spodbudili delo, razglasite tekmovanje in predstavite diplome in spričevala za najboljše ustvarjalno delo, danes pa je to pomembno kot kdaj koli prej.
  Razredna zasnova v šolski fotografiji

Pogoji za dobrodelnost

  • udobna temperatura
  • zvočna izolacija
  • nastavljiva osvetlitev
  • nevtralna, mirna soba barve
Priporočljivo je, da uporabite naravne barve in še posebej ugodno - barvo neba in trave. Za tla je bolje izbrati mehko prevleko. Prostor ne priporoča uporabe številnih sijočih površin, ogledal.
  Razredna zasnova v šolski fotografiji

Priznanje del mednarodnega tekmovanja mladih oblikovalcev "Design-Debut" se nadaljuje!

Eden izmed najbolj priljubljenih profesionalnih oblikovalskih tekmovanj Design-Debut'2017 še naprej prijavlja udeležence! Vsak začetnik oblikovalec se lahko razglasi sam, pokaže svoj ustvarjalni slog in pridobi status poklicnega in zmagovalca! Končanje tekmovanja bo potekalo 7. decembra 2017 v kulturni prestolnici - Sankt Peterburg na slavnostnem sprejemu, ki bo posvečen 15. obletnici mednarodne šole za oblikovanje (Sankt Peterburg). Ta obletnica oblačenja daje poseben ton tekmovanja in mladim oblikovalcem omogoča, da postanejo udeleženci v letu praznovanj, namenjenih ruskemu oblikovanju. Nadaljevanje

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty