poniedziałek, 23 lipca 2018

Plastične pobočja naredijo sami video

Montaža plastičnih pobočij

Prvič, predhodna priprava otvoritve. Presežek montažne pene je odrezan, ostanki ometa se iztisnejo, skozi luknje se piha iz pene, pritrjene so slabo pritrjene opeke in odstranijo se prekomerni elementi montaže.
  Plastične pobočja naredijo sami video

Možnost 1: namestite z začetnim profilom

Da bi pobočja plastičnih oken na ta način, morate materialov: plastične plošče ali sendvič plošče, iz umetne mase začetne U-profil Pomnilniki (ali F-profila namesto njih), lesene letvice, gradbena lepila, silikona tesnilnih mas.
  Plastične pobočja naredijo sami video

Photo report 2: vgradimo plastične pobočje z začetnim profilom

Namestitev plastičnih pobočij in te tehnologije se začne s pripravo okenskega odpiranja. Izrežemo točno peno, odstranimo vse, kar se ne drži dobro, strgamo prah, po potrebi skozi odprtino s primerjalnim sredstvom, ki izboljša oprijem.
  Plastične pobočja naredijo sami video

Seznam del pripravljalne narave

Merjenje, namestitev in nastavitev plastičnih oken izvajajo specializirane ekipe, kar je ključ do pravilnega izvajanja vseh tehnoloških ukrepov in daje stranki pravico do garancijskega servisa. Toda takšne postopke kot namestitev pobočij iz plastičnih oken lahko po želji izvedemo sami.
  Plastične pobočja naredijo sami video

Načini namestitve naklonov na okna

  1. Mavčne površine okenske odprtine. V tem primeru delo ne bo povzročalo nobenih težav: vsakdo ve, kako pripraviti ometno malto in ga uporabiti na steni. Druga stvar je, da vsi ne znajo ometati, vendar pa, če uporabljate malo dela in skrbnosti, ni težko narediti pobočij na oknih.
  2. Montaža plastičnih pobočij.
  3. Namestitev pobočij mavčnih plošč.

Namestimo mavrična pobočja

Vgradnja plastičnih pobočij: potrebni materiali in orodja

Ta način zaključevanja pobočij oken lahko imenujemo najcenejši - to vas bo stalo s silo 15-20 dolarjev. To bo vzelo malo materialov, torej tako smešno sliko. Za čiščenje pobočij boste potrebovali:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty