piątek, 27 lipca 2018

Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

  Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

Zagotavljanje vrat s posebnim dizajnom

Najprej upoštevajte prvo možnost namestitve: kako namestiti blok ohišja. Z žago smo izrezali odprtino pod vratoma, tako da je polovica zgornjih in spodnjih hlodov ali lesa ostala. Raven gradnje nam ne bo omogočala dovolj natančne stopnje, zato uporabljamo lasersko raven ali vodo.
  Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

Potrebno orodje

Lesena struktura hiše ima svoje prednosti. Les - material je trpežen in enostaven za obdelavo. V primeru napake je vse mogoče popraviti. Zato je za namestitev vrat v leseno hišo možno vsakomur, ki je v rokah držal orodje za tesarstvo in tesarstvo.
  Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

Značilnosti vgradnje vrat v brunarici

Vsak vhod v hišo je v projektu vnaprej označen, nato pa se pri montaži hiše odpre zahtevana velikost hloda ali lesa. Med gradnjo sten se postavijo vsake tri krone, celoten les ali les, da se prepreči ukrivljenost sten. Ko je gradnja dokončana, so rezani, da zagotovijo prost dostop skozi odprtino.

Značilnosti lesenih stavb

Na prvi pogled se lahko zdi, da se vgradnja vhodnih vrat v leseni hiši ne razlikuje od običajnih zgradb. Dejansko to sploh ni, zato je treba upoštevati veliko število odtenkov, ki jih je treba upoštevati, še posebej, če se odločite delati z lastnimi rokami. Najprej je treba poudariti naslednje točke:
  Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

Prednosti vrat iz železa

Vhodna luknja v steni sploh ni ovira tatov. Namesto tega ni veliko narobe - seveda jeklena konstrukcija skoraj neprepustna trdnjava, hkrati pa stene lesa, ki obdajajo takšna vrata, nimajo slave nepremagljive strukture. Nič nenavadnega je, da bi vsiljivce prodrle v leseno hišo, saj je v steni zgradbe videla pravo velikost - v tem primeru ni važno, kateri element ščiti vstopno odprtino.
  Kako namestiti lesena vrata v leseni hiši

Namestitev kovinskih vrat v leseno hišo: nianse

Najprej je treba opozoriti, da namestitev železnih vrat v leseni hiši ni vedno mogoča. Razlogi za zavrnitev tega gradiva so lahko:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty