niedziela, 22 lipca 2018

Zložite strešne krtače

  Zložite strešne krtače

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.
  Zložite strešne krtače

Neodvisna namestitev

Za pripravo katerekoli od zgornjih spojin potrebujete poseben mehanizem - tako imenovani stroj za premikanje gub. Sploh ne priporočamo, da ga poskušamo zamenjati s katero koli samozaposleno napravo (ali drugimi improviziranimi sredstvi), ki lahko krši tehnologijo tvorbe šiva in posledično zmanjšajo kakovost in zanesljivost nastalih spojin.
  Zložite strešne krtače

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Zložite strešne krtače

Zložite streho z lastnimi rokami

Odločitev za izgradnjo doma v trenutnih gospodarskih razmerah je podobna podvigu. Včasih je, da je škatla sama doma, veliko lažja in cenejša od gradnje strehe na njej. To je posledica ne le zapletenosti in tveganja strešne kritine, temveč tudi stroškov materiala za kritje strehe. Pri gradnji hiše nenehno poskušamo zmanjšati stroške materiala. Včasih je to edini način za dokončanje gradnje. Če se odločite za zložljivo streho, se lahko ta naloga uspešno reši. Zložite strešno s svojimi rokami, preprosto in poceni. V tem primeru kakovost takšne strehe ne bo slabša od tiste iz dražjih kovinskih ploščic.
  Zložite strešne krtače

Kaj je zložena streha

Moderna zložljiva strešna kritina je vrsta strehe, v kateri strešni materiali niso izrezani z nohti, njihovo pritrditev se izvaja s pomočjo posebnih krivin robov. Ta vrsta strukture se v Evropi zelo pogosto uporablja, vendar se hkrati še vedno redko uporablja v državah SND. Dejstvo je, da z močnimi vetrovi ali atmosferskim tlakom padavin zloženi del ne more prenesti in se prične pretakati na določenih točkah. Njegova proizvodnja se izvaja skoraj tako kot profilna tla z izjemo rezanja in valjanja.
  Zložite strešne krtače

Sistematizacija šivnega šiva in uporabljenih materialov

Obstaja več vrst šivnih šivov: ležeče, stoječe, dvojno in enojno. Na vrsto šiva je skoraj vse odvisno od razvoja polaganja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty