niedziela, 22 lipca 2018

Dajanje dekorativne mavčne omake

  Dajanje dekorativne mavčne omake

Korak 3. Priprava raztopine

Dekorativni omet iz lubje se prodaja v dveh oblikah: akrilne mešanice, ki so popolnoma pripravljene za uporabo (npr. Ceresit CT 63) ali suhe mešanice, ki zahtevajo samostojno pripravo. Slednje so bolj pogoste in dostopne in pravijo, da je delo z njimi veliko lažje.
  Dajanje dekorativne mavčne omake

Kako pripraviti podlago za nanašanje dekorativnega mavca iz mavca

Menim, da ni nikomur skrivnost, da je dekorativni omet iz mavca in podobni premazi se uporabljajo izključno na gostih površinah. Praviloma je za uporabo takšnega končnega materiala na stenah potrebno dolgotrajno in skrbno delo pri izravnavi osnove. V sodobni gradnji se večinoma uporablja za izdelavo zunanjih sten, izoliranih s peno ali bazaltnim ploščicem - ta tehnologija nam omogoča, da se izognemo skrbnemu delu izravnave baze.
  Dajanje dekorativne mavčne omake

Faze dela

Korak 1. Priprava površine. Očistite stene masti, prahu, umazanije, plesni in plesni. Če obstajajo globoke razpoke, tudi površina, ki napolni napake s kiti. Podlaga mora biti dovolj gladka in vsa nepopolnost ne sme presegati velikosti zrn dekorativnega ometnega lubja.
  Dajanje dekorativne mavčne omake

Področje uporabe in priprava ometa iz lubja

Material se uporablja tako pri dekoriranju sten in pri dekoriranju stropov. Uporablja se lahko na kateri koli površini, ki je sposobna adhezije (z drugimi besedami, lepljivost) in se med delovanjem ne bo upognila: suhi zid, opeka, beton, iverica, cementni omet itd. Lubnjaka je zgornji premaz in nanese se v majhnem sloju (nekoliko večji od premera zrnja), zato ne poskušajte napolniti večjih razpok in lukenj na stenah.

Kako uporabljati surovine?

"Lupinarji" se lahko uporabljajo za različne namene. Kot že rečeno, se uporablja za dekoriranje sten in fasad. Rezultat, ki ga lahko dobite od lastnika objekta, je odvisen samo od sebe.
  Dajanje dekorativne mavčne omake

Priprava letala na tehnologijo.

Pred nanosom dekorativnega ometnega ometa na steno mora biti pravilno pripravljen. Če želite to narediti, jo boste morali očistiti, ga mastiti z zaganjalnikom, jo ​​izmeriti, odstraniti vse nepravilnosti in hrapavost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty