środa, 25 lipca 2018

Kako odstraniti stranišče iz silikona

  Kako odstraniti stranišče iz silikona

V zaključku o namestitvi straniščne školjke

Kaj je treba zapomniti je polnjenje večine modelov straniščnih školjk, pritrditev rezervoarja in priključitev vode pa praktično brez orodja. Če ne potrebujete nastavljivega ključa za pritrditev matičnih pritrdilnih matic (pogosto so krilca, t.j. namenjeni za ročno stiskanje) in je za zategovanje cevi za dovod vode. Zato, če nenadoma potrebujete kladivo, klešče ali drugo številko plina za montažo, ustavite in pomislite, morda delate kaj narobe.
  Kako odstraniti stranišče iz silikona

Kako namestiti stranišče na ploščice

V večini primerov neustrezna namestitev stranišča na talne ploščice povzroči neželene posledice tako za lastnike stanovanj kot tudi za sosede spodaj. Da bi se temu izognili, morate pravilno namestiti tehnološko kartico, ko je nameščena. Za to lahko pokličete vodovodarja in to lahko preprosto opravite sami. Potrebovali boste
  Kako odstraniti stranišče iz silikona

Mehanska metoda odstranjevanja sveže nanesenega tesnilnega sredstva

Ime metode govori zase. Kako očistiti silikonsko tesnilno maso? Ostanki tesnilnega sredstva se odstranijo s fizičnim naporom. Uporablja najpreprostejši nabor orodij in dodatkov:

Značilnosti oblikovanja

Nameščanje stranišča na ploščici je ena od glavnih nalog pri opravljanju popravil v stranišču. Če ga želite popraviti na tleh, morate pravilno priključiti odtok v kanalizacijo in obenem držati pravilnega položaja na vodoravni ravnini.
  Kako odstraniti stranišče iz silikona

Namestitev straniščne školjke z lastnimi rokami. Kako namestiti WC samo Santek.

Pozdravljeni in dobrodošli na blog remont-domovogo.ru. Danes zjutraj sem imel naslednjo nalogo, in sicer kako namestiti stranišče z mojimi rokami.
  Kako odstraniti stranišče iz silikona

Pripravljalna dela

Za namestitev straniščne školjke na podlago v obliki ploščice z uporabo tesnila in njene nadaljnje povezave z različnimi komunikacijami so potrebni naslednji materiali in orodja:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty