wtorek, 24 lipca 2018

Bolje je, da bi ovijalo okvirno hišo od znotraj

Kako okrasiti hišo okvirja

Okvirna hiša - varčevanje z energijo. Vse tukaj je premišljeno, stenski materiali, izolacija, strešna kritina. Toplotna izguba je minimalna. Naloga iskanja materialov je podrejena temu cilju, kot pa, da shehat okvirno hišo. Ena od prednosti je obilo materialov za fasade, notranjo dekoracijo.
  Bolje je, da bi ovijalo okvirno hišo od znotraj

Kako sheathe hišo zunaj poceni?

To je zelo nadležno, če je okvirna hiša imenovana okvirna ščitnica, zveni, kot da je izdelana iz nekakšnega ščita. Toda okvirna hiša je še vedno potrebna (ne upoštevamo nekaterih primerov). Torej, kakšen je najboljši način, da si lahko ogledaš okvir? Razmislimo o možnostih.
  Bolje je, da bi ovijalo okvirno hišo od znotraj

Katere materiale je bilo treba opustiti

Katere materiale sem moral odreči? Zavrnil sem GKL, GVL, ker ne izpolnjujejo mojega koncepta hiše in ker z sezonskimi nihanji vlažnosti vodijo listi, bodo razpokali. Da ne bi razpadali mavca, ga morate pritrditi na stene v dveh slojih in to je že "zlati" zaključek.
  Bolje je, da bi ovijalo okvirno hišo od znotraj

Vetrobran in hidroizolacija hišnih sten okvira

Funkcijo vetrobranskega stekla in hidroizolacijskih (zunanjih) sten okvirja hiše opravlja super difuzijska membrana s paropropustnostjo 800 g / m2 na dan in več.
  Bolje je, da bi ovijalo okvirno hišo od znotraj

Zaključni materiali

Če izberete končne materiale za pokrivanje, potem je vse čim preprostejše. V skladu z zasnovanim načrtom lahko uporabite spodaj predstavljene premaze na enakih stenah mavčnih plošč ali OSB plošč.

Ko potrebujete leseno hišo

Za začetek je treba poudariti tiste strukture, ki na začetku nimajo smisla, da nekako ščitijo zunaj in še bolj - izolacijo. Ne glede na možnost, ki jo izberete, to ne bo poceni in zato nepraktično za lesene hiše poletnih ali občasnih prebivalcev. Kar se tiče zaključka stanovanja od znotraj, potem je to precej stvar oblikovanja in želje lastnikov, kot pa potreba. Konec koncev, lesene stene iz lesa ali okrogle hlode vedno izgledajo privlačne.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty