poniedziałek, 23 lipca 2018

Okrepitev monolitnih pritrdilnih sten

  Okrepitev monolitnih pritrdilnih sten

Ustvarjanje ojačitvene mreže

Okrepitev je izdelana iz palic, mrež, okvirjev in drugih jeklenih elementov. Namenjen je nateznim napetostim. Jeklena žica določenega premera se vzame za delo, ki je izbrana glede na debelino betonske podporne stene. Okrepitev mreže vseh velikosti in za kakršenkoli namen ponuja gradbenih prodajaln po naročilu. Če želite vsa ojačitvena dela opraviti sami, boste potrebovali:
  Okrepitev monolitnih pritrdilnih sten

Značilnosti podpornih struktur

Podporna stena, izdelana iz materialov, mora imeti podlago, dejansko steno in drenažo. Globina temeljev je odvisna od višine konstrukcije, v vsakem primeru pa mora biti širina približno 20 cm širša od širine telesa, da se zagotovi potrebna trdnost in stabilnost.

6. ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI PROCESOV

Samo osebe, mlajše od 18 let, ki imajo ustrezne kvalifikacije, so opravile zdravniški pregled, so opravile primarno informiranje na delovnem mestu o varnosti, so bile usposobljene in jim je bilo dovoljeno opravljati delo kot varilec, tesar, rebarman in betonski delavec.

Betonska podporna stena

Najboljša možnost za izdelavo vertikalnih podpornih sten z lastnimi rokami je monolitna struktura, ko se telo in podlaga izdelata po klasični tehnologiji z uporabo opažev. Da bi pospešili postopek gradnje, lahko izberete že pripravljene module in jih namestite na izbrano mesto, čeprav je ta možnost dražja zaradi najema dvižne opreme in stroškov pošiljanja tovarniških izdelkov.
  Okrepitev monolitnih pritrdilnih sten

Smernice za oblikovanje betonskih in armiranobetonskih konstrukcij iz težkega betona (brez predhodnega stresa)

(besedilo dokumenta s spremembami in dopolnitvami za november 2014)
  Okrepitev monolitnih pritrdilnih sten

Zaščitna stena: značilnosti svoje strukture

Konstrukcije podpornih zidov so različne, saj so zasnovane za različne stopnje "vojnih" sil, ki poskušajo zgraditi podporo. Vendar pa je njihova hrbtenica nespremenjena in sestavljena iz naslednjih glavnih rezervnih delov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty