poniedziałek, 23 lipca 2018

Primeri oblikovanja

Značilnosti oblikovanja zasebnih hiš in gospodarskih struktur

V vseh primerih priprave načrtovalskih del je posebna pozornost namenjena zagotavljanju požarne varnosti, skladnosti s pravili za polaganje komunikacij in električne napeljave. Načrt industrijske stavbe, skladišča, javne stavbe se razlikuje od projekta hiše v velikosti, vendar ne v zapletenosti. Nasprotno, v zasebni gradnji se razvijalci soočajo z najbolj izrednimi nalogami. Tukaj se pogosteje pojavljajo neobičajne želje, zanimive konstrukcijske zahteve. Oblikovanje v tem primeru zahteva visoko strokovnost in izkušnje.

Praktični vodnik Praktični vodnik za uporabo kataloga osnovnih cen za projektiranje gradbenih del. Železnice in avtoceste. Mostovi. Predori.

Podzemna železnica. Industrijska vozila. (Splošno)

MINISTRSTVO ZA IZGRADNJO RUSKE FEDERACIJE
  Primeri oblikovanja

Primeri študentskih vlog in enakosti

Vloga spolov in enakost sta ključnega pomena za mnoge udeležence, za katere so pomembne enake možnosti, strpnost in spoštovanje manjšin.
  Primeri oblikovanja

3. Postopek za dostavo in sprejem rezultatov dela.

3.1. Sprejemanje rezultatov dela s strani "naročnika" poteka v skladu z zahtevami regulativne in tehnične dokumentacije, ki velja na ozemlju Ruske federacije.
  Primeri oblikovanja

Ocene za projektiranje

Za izdelavo ocene za načrtovanje potrebujemo posebno znanje in uporabo različnih oblikovalskih zbirk. Te zbirke za ocene za načrtovanje so na voljo na internetu.

Primer izvajanja projektnega dela Raziskovalno delo

1 Starševsko srečanje: "Kako vzgajati tolerantno osebo?"

Dragi starši! Pozdravljamo vas v družinski krog. Hvala, ker ste odložili celotno delo, prišli ste na to srečanje. Problem, ki bo predmet naše razprave, je zelo pomemben "Kako poučiti tolerantno osebo?" Potreba po njegovi rešitvi narekuje dejstvo, da je strpnost osebe, ki vstopa v veliko življenje, dejavnik socializacije in v veliki meri določa uspeh življenjske poti osebe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty