czwartek, 26 lipca 2018

Zunanja dekoracija zasebne hiše

  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Skupni stroški namestitve fasadnih materialov

Izberite najcenejši material za fasado - težko je. Pri nameščanju lahko nastane še več težav. Pomembno je, da se oblikuje seznam skupnih stroškov materialov, ki jih je treba uporabiti za zunanjo oblogo hiše. Vnesti morate naslednje:
  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko trdno, ko je celotna fasada končana, in delno, ko se obnavljajo samo nekateri elementi hiše.
  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.
  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Zunanja (zunanja) zaključna fasada zasebnih hiš in vikend po dostopnih cenah

Med staro stavbo in novo stavbo je lahko veliko skupnega. Na primer, nedokončana fasada. Toda za določitev starosti hiše ali koče, katere fasada je bila pred kratkim obnovljena, je skoraj nemogoče.
  Zunanja dekoracija zasebne hiše

Kako izbrati material za soočanje s hišo ali kočo?

Pri izbiri materiala za soočanje z hišo bodite pozorni na naslednje: veliko je lažje dokončati že zgrajeno hišo z ometom ali straniščem kot z opečenim opekom. Kar se tiče zaključka hiše z opeko, je treba predvideti veliko širino temeljev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty