wtorek, 24 lipca 2018

Pregledi mavčnih sten

  Pregledi mavčnih sten

Razlike od ročnega ometa

Najprej, kompozicije, namenjene strojni uporabi, se razlikujejo po njihovih lastnostih. Imajo večjo "vitalnost" (od 30 minut), tako da se hitro nastavljiva mešanica ne utrdi v avtu, zamaši cevi in ​​odtočne odprtine.
  Pregledi mavčnih sten

Stenski ometni stroj

Vse je odvisno od ciljev, ki jih zasledujete. Da bi okrasili stene stanovanja, sploh ni smiselno kupiti drago napravo. Lažje je najamete. Če boste to delo proizvedli več kot enkrat ali dvakrat, ali če boste zaslužili denar, jih je bolje kupiti, kakovostno in, če je mogoče, večnamensko.
  Pregledi mavčnih sten

Pozitivni vidiki procesne mehanizacije

Zahvaljujoč najnovejšim razvojem, omet na steni že dolgo ni težko ročno delo. Če tak postopek izvedete ročno, je treba pripraviti majhne dele mešanice. To je posledica dejstva, da je ročni omet precej dolgotrajen postopek, in zmes se strdi v 50 minutah. In pri stalni pripravi novih delov ni vedno mogoče ustvariti mavčne mešanice iste konsistence, zato se vidne nepravilnosti oblikujejo na površini stene. Zato je strojni omet postal odlična alternativa obrti.

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Pregledi mavčnih sten

Načelo delovanja postaje.

Mehanizirana naprava sestavi sestavek, ki se spi v bunkerju, in jo s šobo prevaža v ločeno posodo, kjer se zmeša z vodo. Gostota se določi s količino vode za celotno količino sestavka.
  Pregledi mavčnih sten

Ročno ometanje gre daleč nazaj, ko se stroj pojavi na ometu

Pred tem smo morali ročno izdelati omet stene, sami smo mešali mešanico, ga postavili na steno z lopatico, kar je bilo zelo neprijetno, trajalo je veliko časa in res je bilo zelo težko delo. Toda napredek ne stoji, zdaj pa je vse to mogoče storiti s pomočjo mehaniziranega ometa. Naprava samostojno pripravi mešanico in jo meša skozi celotno delo, zato bo rešitev zelo kakovostna in vedno je zelo težko doseči to z enako doslednostjo z uporabo ročne metode. Z uporabo tega stroja boste porabili manj časa in denarja na zidovih ometa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty