poniedziałek, 23 lipca 2018

Vitraž je

  Vitraž je

Prednosti te metode zunanjega dekoriranja

Za tiste, ki izberejo način zunanjega dekoriranja stavbe, je pomembno vedeti prednosti vsake razpoložljive možnosti. Panoramska zasteklitev fasad ima precej prednosti:
  Vitraž je

Kdaj se uporablja obarvano steklo?

1. Ko je treba fasado popolnoma ali delno napolniti. Delno polnjenje je vodoravno in navpično, kot je stopnica. Tudi steklena fasada lahko poudari poslovni slog upravnih zgradb.
  Vitraž je

Kaj je vitraž

Proizvodnja vitražnih oken z uporabo najnaprednejših tehnologij je kompleks del z uporabo prosojnih struktur s polnjenjem. Vitražno zasteklitev iz trdne steklene tkanine vam omogoča, da ustvarite različne oblike in velikosti za široko paleto svojih aplikacij. Poleg tega obstaja edinstvena priložnost, da kreativno uporabite številne načine za oblikovanje lastnega sloga pri oblikovanju arhitekturnih odločitev.
  Vitraž je

Konstrukcije vitražnih zasteklitev fasad: izbrali smo možnosti

Vitraž za dokončanje fasad stavb izgleda zelo trdno in reprezentativno, kar se v očeh povprečnega razvijalca zdi nedopustno in nepopravljivo.
  Vitraž je

Vrste pajkovega stekla

Obstaja več možnosti za točkovno fiksiranje stekla pri oblikovanju fasad hiš. To je odvisno od želje naročnika ali arhitekta, pa tudi od obstoječih objektov, potrebnih tehničnih lastnosti in zahtev za gradbišče. Če potrebujete vitražne fasade ali prezračevane fasade, cena te vrste dela ne sme ustaviti.
  Vitraž je

Vrste stekla za dekoracijo fasade

1. Transparentno. Najpogostejši je prozoren in prozoren steklo. Včasih se ljudje bojijo, da se približajo robu plošče, saj vidijo prosti prostor v zgornjih nadstropjih. Vendar pa se steklo zdi običajno. Ima izboljšano mehansko moč, da izpolnjuje stroge standarde kakovosti. Skoraj nemogoče ga je prekiniti, tako da ljudje v visoki stavbi ostanejo popolnoma varni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty