wtorek, 24 lipca 2018

Zimski gazebo s kaminom

Glavne faze oblikovanja zaprtih arbov

Proces razvijanja tega objekta vključuje celo vrsto dejavnosti. Končni cilj tega je priprava paketa dokumentov in risb za graditelje. Med predhodno razpravo o projektu se bo razvijalec strinjal s skupnimi stilskimi in volumetričnimi rešitvami kupca. Izbor materialov za glavne gradbene objekte.
  Zimski gazebo s kaminom

Kakšna je razlika med poletnimi in zimskimi arbori?

Najprej je treba razumeti, da so letaki in paviljoni zimskih destinacij zaprti tip konstrukcije. V zvezi z oblikovalskimi značilnostmi lahko rečemo, da so v takšnih konstrukcijah nujno prisotne okenske in vratne odprtine, ki zagotavljajo ne le izolacijo iz okolja, temveč tudi odličen zunanji pogled na zimski vrt. Tiru, ​​ki je videti kot log je zelo primeren za gazebo, bo imel dvojno korist za zimski gazebo: to jo bo segrelo in dal naravni leseni videz. Na sliki je prikazano, kako izgleda na primer hiše.
  Zimski gazebo s kaminom

Pregled velikosti vzorcev

Seveda so arbori drugačni, od zelo majhnih do velikih gradbenih zgradb, ki jih sestavlja več prostorov, združenih z enim samim konceptom. To lahko vključuje ločen prostor za žar in majhno pokrito območje za potrebe gospodinjstev ter udoben prostor za sedenje pod skladiščem.
  Zimski gazebo s kaminom

Oblikovanje in notranja ureditev "mangalnoy arbor"

Ker je gradnja del primestnega območja, mora biti izvedena v enakem slogu kot hiša in okoliške strukture. V tem pogledu so univerzalne lesene zgradbe, ki se prilegajo vsaki pokrajini.
  Zimski gazebo s kaminom

Zimski večer z žarom

Pogosto se imenujejo gazebos s hišami za žar. Lahko se nahajajo stran od glavnih zgradb in radovednih oči, ali neposredno pripojite hišo. Tu kuhajo hrano, ne glede na vremenske razmere, ne da bi hkrati prekinili druženje s prijatelji, ki bodo z veseljem sodelovali pri kuhanju in še posebej z vsemi ljubljenimi kebabi.
  Zimski gazebo s kaminom

Izbira primernega dizajna

Drzni arbori z lesenim lesom so izdelani iz različnih materialov. Pomembno je, da se ta stavba organsko prilegaja v pokrajino mesta in da ne krši njegove zasnove. Kot podlaga za take strukture se običajno uporabljajo les, opeka ali kovina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty