niedziela, 22 lipca 2018

Hišno ožičenje, kakšen kabel

  Hišno ožičenje, kakšen kabel

Več ni vedno boljše!

Predpostavimo, da smo se odločili za povečanje varnostne meje proge, za katero izberemo kabel s presekom 2,5 kvadratnih metrov. mm Glede na to, da ima večina končnih naprav lastno rezervo za preklop, skoraj nima groženj, razen za dodatne stroške denarja, saj plačamo kabel po teži kovine.
  Hišno ožičenje, kakšen kabel

Kaj pomeni označevanje kablov?

Menim, da ne bi bilo nepotrebno preučiti, kaj pomenijo črke na označevanju električnih kablov za ožičenje. To vam bo pomagalo pri krmarjenju pri izbiri pravega kabla, saj boste vedeli razliko med VVG in SRG.
  Hišno ožičenje, kakšen kabel

Značilnosti žic in kablov, ki jih morate pri izbiri upoštevati

Takoj bomo določili, da govorimo o gospodinjskem napajalnem kablu ali žici z napetostjo 220/380 V za prenos električnega toka v domačem omrežju. Vse druge vrste, kot so ogrevanje, televizija, računalnik in drugi, ki jih ne upoštevamo.

Odprta ali zaprta napeljava? ↑

Izbira odprtega ali zaprtega električnega napajanja je odvisna od gradbenega materiala, iz katerega je zgrajena hiša. V leseni hiši mora biti ožičenje izključno odprtega tipa, v tem primeru mora biti požarna varnost potrebna. Žice lahko položite v poseben kovinski valoviti rokav, kar zagotavlja dodatno zaščito za lesene stene hiše. V ohišju opečne hiše je lahko notranja in zunanja.
  Hišno ožičenje, kakšen kabel

Električna napeljava v leseni hiši z lastnimi rokami

Električna napeljava v leseni hiši v državi je treba izvajati v skladu s pravili električnih instalacij (pravila za električne instalacije) in ne nasprotujejo tehničnim pogojem, ki jih zagotavlja omrežna organizacija. Da bi celoten proces elektrificiranja lesene hiše pravilno in s tem zagotovili zanesljivo varnost obeh stanovalcev takšne hiše in same stavbe, je treba razumeti številne električne težave. Ampak, če imate minimalno količino znanja in ste natančno preučili ta članek, potem ne bo težko ločiti električne napeljave okoli hiše.

Kako povezati žice v hiši

Električni kontakt je odvisen od kakovosti in zanesljivosti žične povezave. Pri namestitvi ožičenja ni mogoče storiti brez priključitve žic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty