niedziela, 22 lipca 2018

Blokirate visoke stavbe

  Blokirate visoke stavbe

Hiše so monolitne, plošče, opeke, blok. Kaj je bolje izbrati?

Danes ima stanovanjski trg monolitne, opečne, panelne in mešane hiše. Pri izbiri stanovanja mora kupec upoštevati ne le lokacijo hiše, površino, tla in postavitev stanovanja, temveč tudi razumeti, kje je panel, kjer je monolit, kaj je bolje in zakaj. Razmislite o vseh modelih.
  Blokirate visoke stavbe

Kakšna je prednost tehnologije gradnje blokov?

Razvoj, katerega povpraševanje po storitvah se le povečuje, se je vedno aktivno dopolnilo z izvirnimi tehnikami. Toda še posebej njegov "arzenal" se je razširil v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Najpomembnejši inovacijski sistem tega obdobja je bil "tridimenzionalen", ki še vedno ohranja svojo relevantnost. Glavni razlog za nadaljnjo popularnost tega modela je jasna specializacija področij.
  Blokirate visoke stavbe

Kako je dosežen ta rezultat?

Prvič, prostorski okvir je sestavljen na podstavku, nato pa se premakne na plesni stroj. Po tem se beton vlije in postopek toplotne in vlage je v teku.
  Blokirate visoke stavbe

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Blokirate visoke stavbe

Stroški plastičnih oken

Naravna situacija, ko morate vedeti natančne stroške plastičnih oken, potrebujete. Vendar pa obstajajo nekatere težave pri oblikovanju te natančne cene - poznati morate število oken, njihove natančne dimenzije, konfiguracijo in potrebno funkcionalnost oken, dodatkov in dodatnih materialov (dodatno delo).
  Blokirate visoke stavbe

Tehnologija blokiranja temeljev

Ko namestite temelj blokov med njimi, ustvarite prostor, ki vam omogoča brezhibno izvajanje navpične armature. Po tem je praznina popolnoma napolnjena z betonskim betonom. To vrsto oblikovanja priporočamo lastnikom primestnih območij:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty