piątek, 27 lipca 2018

Obloga zidov z izolacijo

Nosilna stena v troslojni zidovi

Nosilna stena je običajno narejena iz opek, betonskih blokov z vibriranjem, betonskih blokov betonskih ali betonskih betonskih betonskih plošč z gostoto 700 kg / m3 ali več. Debelina stene je 180-640 mm.
  Obloga zidov z izolacijo

Zahteve in vrste izolacije

Gradnja opečne stene z izolacijo je pomembna in precej težavna naloga. Ne glede na vrsto izolacije mora imeti vsak od njih ustrezne zahteve.
  Obloga zidov z izolacijo

Plasti opeke iz opeke in penopleksa

Pri gradnji hiš je včasih takoj uporabljena opeka s penopleksom, ki se imenuje večplastna. Sestavljen je iz treh slojev: notranja opeka ali betona, sredina iztisnjene polistirenske pene in zunanje obrnjene opeke. Njena posebnost je, da morajo biti zunanji deli povezani s posebnimi vgrajenimi deli (pletena žica, steklena vlakna); zato jih je treba zagotoviti vnaprej.

Zidarski opečni zidaki: Vrste zidarn, tehnologija, pouk.

Gradbeni material »opeka« je znana že od antičnih časov. Za informacije o posušenih opekah iz glinenih materialov glej kitajske in rimske vire. Naravni, naravni kamen, čeprav je bil na voljo, je zahteval veliko predobdelave. Pozitivni premiki v gradbeništvu s spremembo postopkov obdelave gline so očitni. Opeka se je začela uporabljati ne le za gradnjo, temveč tudi za obloge stavb iz kamna, blazinice, lesa in drugih materialov.
  Obloga zidov z izolacijo

Zahteve za zidanje

Pri gradnji sten je treba upoštevati določen niz zahtev, ki opisujejo konstrukcijsko tehnologijo določene vrste konstrukcije. Najpomembnejši so:
  Obloga zidov z izolacijo

Univerzalna uporaba ekspandirane gline

Ta izolirana izolacija se uporablja ne le pri gradnji opečnih zgradb po metodi zgornjih vrst zidakov z vmesnimi vdolbinami. S klayditom segrejejo notranje stene, za gradnjo katerih so bili uporabljeni drugi materiali, na primer gazirani beton, pena beton ali ekspandirani betonski bloki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty