niedziela, 22 lipca 2018

Popravila in dekoracija pisarn

  Popravila in dekoracija pisarn

Popravila in dekoracija pisarn, pisarniški prostor v Moskvi in ​​Moskvi.

  • Odgovorni ste za popravilo in iščete "cenejše vse"?
  • Ali ste direktor, želite prihraniti denar?
  • Storili smo več kot 100 popravil pisarn.
  • Zaslužite denar, medtem ko popravljamo
  • Pridobite najboljšo ponudbo.
      Popravila in dekoracija pisarn

    Redecorating pisarne "na ključ"

    Ta vrsta popravil obsega izvedbo zaključnih del v pisarniških prostorih, spreminjanje ozadja, obnovo ali ponovno postavitev talnih oblog, urejanje stropov, namestitev svetilk in električnih stikal. Toda kljub svojemu "kozmetičnemu" značaju lahko znatno preoblikuje notranjost prenovljene pisarne, kar ji daje posebno značilno vzdušje.
      Popravila in dekoracija pisarn

    Dekoracija pisarn

    Ko gre za pisarniški prostor, notranja dekoracija ima številne značilnosti, ki jih je treba upoštevati, da bi ustvarili najbolj udobne pogoje za delo zaposlenih, ki izpolnjujejo sedanje sanitarne in higienske zahteve in standarde v Moskvi.
      Popravila in dekoracija pisarn

    Delo na posameznih projektih

    Okraševanje pisarn v Moskvi, popravilo drugih poslovnih prostorov, smo v tesnem sodelovanju s stranko. Oblikovalci "Int-Ext" razvijajo posamezne projekte za stranke, ki uporabljajo različne rešitve za slog. Ob zaključku pisarne je cena projektnega projekta nizka, saj je vključena v delovni paket in ni ločena storitev.
      Popravila in dekoracija pisarn

    STROŠKI DELA POPRAVILA IN URADOV

    Stroške dela lahko razdelimo na štiri kategorije. Vendar te kategorije gradbenih del ne določajo natančne stroške kompleksa del, temveč le jasno kažejo vrstni red stroškov dela za konvencionalni kvadratni meter dna prostora.
      Popravila in dekoracija pisarn

    Stroški storitev strokovnjakov

    Če potrebujete poceni integrirano dekoracijo in popravilo pisarne v Omsku, se za pomoč obrnite na strokovnjake, registrirane v Yudi. Stroške popravljanja kvadratnega števila pisarn izračunava poveljnik posamezno na podlagi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty