środa, 25 lipca 2018

Opeka zidane cene

Namestitev opečne ograje

Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Opeka zidane cene

Zidarski opečni stebri

Ko je temelj ograje z betonskimi stebri pripravljen, lahko nadaljujete s polaganjem. Običajno so izdelani v velikosti 38 cm. V postopku polaganja mora biti notranja praznina napolnjena z betonom. Za trdnost lahko postavite tudi majhno ojačitev (kosi žice, zidarska mreža).
  Opeka zidane cene

Stroški ograje z opečnimi stebri valovitega

Fotografije kažejo ograjo z opečnimi stebri ali z valovitimi tlemi, očarani z lepoto in bogastvi oblikovalskih rešitev. Za hitro in brezhibno in kvalitativno gradnjo opečne ograje je postala norma. Podjetje, ki nenehno obnavlja čistost lastnega poslovnega ugleda, zasluži vašo pozornost. Zbral je tehnični potencial, ki je skupaj z zlatimi rokami mojstrov in daje resnično veličastnost.
  Opeka zidane cene

Čas konstrukcije opečnih stebrov je odvisen od številnih dejavnikov, kot so:

  • gradbišče;
  • dimenzije bodoče ograje in sami stebri (višina stebrov je odvisna od višine ograje, večinoma njihova višina je 2-2,5 m);
  • vremenske razmere, dostopnost do prevoza itd.
Mnoge od teh težav je mogoče rešiti na sami strani.
  Opeka zidane cene

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty