piątek, 27 lipca 2018

Mletje betona doma

  Mletje betona doma

Vrste brušenja in njegov namen

Mletje dna samozavestno nadomešča običajno tla. To je zaradi enostavne uporabe, ni potrebe po rednem obnavljanju. Uporablja se v številnih nakupovalnih centrih, trgovinah in skladiščih.
  Mletje betona doma

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Mletje betona doma

Potreba po mletju tal

Če izvajate kakovostno brušenje betona, lahko dosežete praktično in hkrati učinkovito prevleko. Da bi ga skrbeli, vam ni treba porabiti veliko časa in denarja, ne potrebuje obnovitve, dobro se prilega notranjosti. Ta vrsta prevleke ima visoko stopnjo odpornosti proti vodi in kemikalijam in je primerna za uporabo na prostem.

Pripravljalna dela

Postopek poliranja betonskega dna se lahko začne le nekaj dni po nanosu, ko je beton popolnoma suh. Za opravljanje dela za brušenje morate imeti nekaj orodij in materialov, ki jih lahko kupite v prodajalni strojne opreme. Te vključujejo:
  Mletje betona doma

Zakaj potrebujemo poliranje betonskega dna?

Brušenje starih in svežih betonskih baz se uporablja tako v industrijski kot tudi v gospodinjski industriji in je postopek priprave osnove za zaključno premazovanje z zaključnimi materiali, lakiranjem ali poliranjem.
  Mletje betona doma

Izvedemo mletje betona:

  • mokro
  • suha.
V mokri polirani obdelavi je betonska tla običajno mozaik ali napolnjena s finimi marmornimi delci. Kot rezultat tega dela, takšen podnik spominja na poliranje. Vendar je treba opozoriti, da je mletje betona z uporabo suhe metode bolj učinkovito, ker ni mokrega blata (ki zamaši orodje) in stabilnosti površinskega trenja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty