czwartek, 26 lipca 2018

Brušenje betonskih površin

  Brušenje betonskih površin

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Brušenje betonskih površin

Orodje za brušenje betonskega dna

Izbira orodja za brušenje se določi z močjo blagovne znamke betona. Merjenje betonskih razredov pod M250 je učinkovitejše in ekonomično izvedljivo s segmenti korundnega brušenja. Brušenje betonskih talnih razredov M250 in več - diamant.
  Brušenje betonskih površin

↑ Vrste brušenja: mokro ali suho?

Odvisno od vrste podlage je mletje betona lahko suho in mokro, vendar je oprema, ki se uporablja za izvedbo teh del, enaka. To je predvsem posledica dejstva, da se mora takšno orodje spoprijeti z betonskimi površinami, za katere je priporočljiva suha metoda brušenja, kamen med poliranjem pa je zelo pomembno.
  Brušenje betonskih površin

Kako pravilno opravljati delo

Izvedba takega postopka kot poliranje betonskega dna z lastnimi rokami je namenjena izravnavi in ​​čiščenju površine betonskega tlaka ter odstranitvi zgornjega sloja z največjo škodo, razpokami, čipi in umazanijo.
  Brušenje betonskih površin

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.
  Brušenje betonskih površin

Orodje za brušenje betonskega dna

Izbrati je treba orodja za mletje, ob upoštevanju moči blagovne znamke betona. Korundni brusni segmenti, ko je mletje bolje uporabiti za betonske razrede pod M250. Brušenje betonskih površin razredov M250 in več je najbolje izvedeno z diamantnimi segmenti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty