niedziela, 22 lipca 2018

Instalacijska tehnologija faltseva streha

  Instalacijska tehnologija faltseva streha

Navodila za montažo faltsevoy streho

Streha se lahko montira tako na ravno trdno podlago kot tudi na posebej izdelane zabojnike. Da se slike ne upognejo in oslabijo šiva, je treba opraviti mrežo ob upoštevanju razdalje načrtovalnega koraka. Trdna podlaga se uporablja za kompleksne strukture streh ali na mestih previs ali projekcij.
  Instalacijska tehnologija faltseva streha

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.
  Instalacijska tehnologija faltseva streha

Tehnologije lažne strehe

Pri urejanju strehe je pomembno izdelati visokokakovostno toplotno in hidroizolacijo ter dobro prezračevanje strešnega prostora. To je potrebno, da ni akumulacije kondenzata.
  Instalacijska tehnologija faltseva streha

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.

Značilnosti faltsevy strehe

"Zložite streho z lastnimi rokami" - priljubljena iskalna poizvedba. Informacije, ki se nanašajo na to tematiko, praviloma zahtevajo ljudje, ki so resno zaskrbljeni zaradi prihajajočega popravila stare strehe ali oblikovanja nove strešne konstrukcije nad zgradbo v gradnji.
  Instalacijska tehnologija faltseva streha

Kaj je povezava na krat

Kovinske plošče lahko združimo na različne načine: z varjenjem, spajkanjem, uporabo zakovic, vijakov. Ampak obstaja način povezave, v katerem ni potrebe po izdelovanju lukenj v kovini, listi pa se povezujejo s posebnim nagibom robov. Rob enega lista dobesedno obesi rob drugega lista, kar ustvarja zelo močan, tesen šiv. Tak šiv se imenuje šiv, strehe, prekrite s kovinskimi ploščami, ki so povezane s tem šivom, imenujemo šiv.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty