sobota, 28 lipca 2018

Aparat za mehaniziran kit

  Aparat za mehaniziran kit

Stroj za polnjenje sten

Sodobna strojna uporaba kit je možna s pomočjo specializirane gradbene opreme, ki omogoča razprševanje dekorativne mešanice na površino sten in stropa. V razpršilno raztopino je dovoljeno dodati različne sestavine v obliki granul.
  Aparat za mehaniziran kit

Rešitev za gotovinsko postajo

Za polnjenje aparata, ki se uporablja kot mešanica v prahu, in končne sestavke. Najbolj priljubljene so mešanice cementa in gipsa. Poleg osnove vključuje tudi plastifikatorje in druge specializirane dodatke, ki izboljšujejo določene lastnosti raztopine (na primer sposobnost odpornosti na parazite ali elastičnost prevleke).
  Aparat za mehaniziran kit

Stroj za omete

Visokokakovostni zidovi ometov so odlična osnova za izvajanje vseh idej. Poleg tega učinkovito izvedeni omet občutno izboljša izolacijske in zvočne izolacijske lastnosti prostorov.
  Aparat za mehaniziran kit

Prednosti dekoracije sten stroja

Naprava za ometanje po meri je dobra rešitev, ne glede na količino dela, ki ga je treba opraviti. Poleg prihranka časa ima postaja tudi številne druge prednosti:
  Aparat za mehaniziran kit

Mehanizirane zidove ometov: značilnosti

Pred pričetkom uporabe mehanskih ometov na stenah je bil sam zaključni postopek sestavljen iz določenih stopenj - najprej je rotor gnetil raztopino ročno, nato pa je bila raztopina vržena na ravnino sten. Toda, seveda, oseba z vso svojo željo ni mogla ujeti celotne površine stene ali stropa. Medtem ko je bil del stene zravnan, je drugi že imel čas, da ga zgrabite.
  Aparat za mehaniziran kit

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty