niedziela, 5 sierpnia 2018

Rekonstrukcija fasade

  Rekonstrukcija fasade

Obnova fasade

Pri izvajanju dela na rekonstrukciji stanovanjskih, komercialnih in javnih temeljnih tehnologij se lahko uporabijo, ki lahko spremenijo videz stavb in jim dajo potreben slog. Tako je mogoče rekonstrukcijo fasade opečnih zgradb izvajati z vgrajenimi sistemi in dodatno zasteklitvijo (to se običajno opravi obnova fasad javnih stavb, poslovnih centrov) ali z uporabo ometnih sistemov. Sistemi vezane izolacije se pogosteje uporabljajo pri rekonstrukciji stanovanjskih stavb.
  Rekonstrukcija fasade

Kaj vsebuje projekt obnovitve fasade?

Odvisno je od tega, kako dobro je zasnovan projekt, ali bo rekonstrukcija fasad zgradb kot celote uspešna, kakšna bo struktura, kako dolgo bo to postalo. Zato se projekt rekonstrukcije fasade po obsegu ne razlikuje veliko od projekta za preostalo hišo in vključuje:
  Rekonstrukcija fasade

Kaj je vključeno v obnovo ali rekonstrukcijo?

Najprej je vse odvisno od tega, kaj je treba popolnoma spremeniti ali obnoviti. Usposobljeni strokovnjaki praviloma opravljajo:
  Rekonstrukcija fasade

Rekonstrukcija porušenih stanovanj

Rekonstrukcija stanovanjskih in javnih gospodarskih služb

Ena od prednostnih nalog gospodarstva INSI je rekonstrukcija sklada za stanovanjske in gospodarske javne službe.
  Rekonstrukcija fasade

Rekonstrukcija fasad in zgradb.

Rekonstrukcija stavb je zelo zahtevna storitev, ki je priljubljena med lastniki lastne nepremičnine. Praviloma je potrebna rekonstrukcija komercialnih objektov, čeprav je v zadnjem času začela pridobivati ​​obnovo stanovanjskih stavb.
  Rekonstrukcija fasade

Tehnologija popravil fasade in njegove prednosti

Inovativna tehnologija popravil fasade, ki jo uporabljamo z uporabo sodobnih tehnologij in učinkovitih materialov nove generacije, nam omogoča, da dosežemo zahtevane rezultate v relativno kratkem času. Po prejetju naročila preučujemo posebnosti posamezne stavbe, seznanimo se z obstoječo tehnično dokumentacijo in:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty