poniedziałek, 16 kwietnia 2018

Estrih v apartmaju z razširjeno glino

Možnosti za estrih z ekspandirano glino ↑

Razširjeni glinasti agregat, ki omogoča znatno zmanjšanje porabe veziva, se uporablja pri izravnavanju tal na različne načine. V času gradbenega procesa se med obnavljanjem in popravilom uporabljajo tri tehnologije:
  Estrih v apartmaju z razširjeno glino

V kateri je talni estrih ekspandirana glina?

Najprej, ko naprava napolni tla cementne peskane malte. V tej izvedbi je glina precej velik delež 10-20 in (ali) 5-10.
  Estrih v apartmaju z razširjeno glino

Debelina sloja betonskega estriha z ekspandirano glino

Razširjena glina se lahko uporablja tudi z mokrim estrihom, v tem primeru se uporabljajo dve tehnologiji: polaganje malte z ekspandirano gline in polaganje betonske plasti na ekspandirani glini. Debelina estriha za ekspandirano glino se izračuna individualno, odvisno od prostora, v katerem se prilega.

Kaj je talni estrih?

Obstaja veliko vrst in vrst talnih estrihov. Pri popravilu stanovanj, stanovanjskih prostorov in majhnih pisarn uporabljajo predvsem tri vrste nadstropij, ki jih želimo omeniti:
  Estrih v apartmaju z razširjeno glino

Polnjenje tal z ekspandirano glino. Pozitivne lastnosti

Najprej morate vedeti, da so značilne lastnosti ekspandirane gline lahkotnost, poroznost, prijaznost do okolja. Izdelana je iz pečene gline, zelo trpežna, ima odlične zvočne izolacijske lastnosti. Še en plus je nizka toplotna prevodnost.
  Estrih v apartmaju z razširjeno glino

Cena estrihov z ekspandirano glino

Izvedeli bomo celoten sklop del pri montaži ekspandiranega estriha in nivelirnih tal. Naši zasebni mojstri imajo dolgoletne izkušnje, spretnosti, znanje o tehnologiji in značilnostih različnih materialov in gradbenih mešanic.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty