niedziela, 15 kwietnia 2018

Popravljeno laminatno popravilo

  Popravljeno laminatno popravilo

Najpogostejša motnja laminiranega premaza

Verjetnost nepravilne uporabe laminatnih ploščic se poveča v primeru kršitev tehnoloških postopkov med montažo ali zaradi neupoštevanja pravil delovanja. Vendar včasih obstajajo povsem nepričakovane situacije, vključno s poplavami ali požari v stanovanjskem območju.
  Popravljeno laminatno popravilo

§ 2. Odprava globokih prask

Če v laminatu obstajajo globoke vrzeli, potem vosek svinčnik ne bo pomagal. Obstaja več vrst materialov, ki vam omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje napak:
  Popravljeno laminatno popravilo

Popravite z akrilnim tesnilom

Strokovnjaki, ki se ukvarjajo z dekoracijo prostorov, je svetoval, naj popravijo čipe na laminatu s posebno gradbeno zmesjo, ki jo je enostavno zamenjati z akrilnim tesnilom. Bolje je, če bo imela belo barvo. V tem primeru bo lažje dati potrebno senco, ki je najbolj podobna barvi laminata. Nastali sestavni del se previdno nanese na čip s plastično ali gumijasto lopatico, tako da je po sušenju popravljena površina gladka in gladka.
  Popravljeno laminatno popravilo

Kako mojster izvaja popravilo in restavratorsko delo?

Po strokovnem popravilu bodo maskirani laminat, žetoni in velike okvare. Kiti je elastična sestava, ki se ne razpoči in se ne lupi, ampak tudi zadržuje dolgotrajne obremenitve.
  Popravljeno laminatno popravilo

Kaj potrebujete za popravilo laminata

Če želite odstraniti manjše praske na površini laminata, boste morali kupiti voščene barvice, ki so oblikovane za takšna popravila v posebni trgovini. Voska kreda mora ustrezati barvi vašega premaza.
  Popravljeno laminatno popravilo

Zložen in razpokan laminat

Morda so čipi ena izmed najbolj neprijetnih napak na laminiranih tleh. Izgledajo neustrezno in izpostavljajo glavni sloj plošče iz lesa. Ko voda vstopi v cepitev, je zagotovljena oteklina in deformacija laminirane plošče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty