sobota, 21 kwietnia 2018

Koncept remonta stanovanja

  Koncept remonta stanovanja

Remont apartmaja: faze dela

Prešli ste skozi vse faze in ste pripravljeni na začetek prenove stanovanja, vendar ne veste, kje začeti? Poskušal bom navesti približno zaporedje dela.

Remont stanovanj v Moskvi

Mnoge nove hiše se vsako leto pojavljajo v prestolnici. Preden se preselite v novo stavbo, morate opraviti temeljito prenovo stanovanja. Običajno za take namene lastniki najamejo eno ali več ekip, ki opravljajo celotno delo na predloženem projektu.

Remont stanovanja na ključ v Sankt Peterburgu

Kaj vključuje koncept preoblikovanja? To je celoten sklop različnih vrst transformacij, ki so namenjeni ne le glajenju vseh gradbenih napak, ampak tudi pri zamenjavi opreme, ki ne ustreza standardom kakovosti in zahtevam kupcev. Za delo na remontu so vključene naslednje dejavnosti:
  Koncept remonta stanovanja

Kaj je vključeno v remont?

To je celoten kompleks gradbenih del, med drugim: poravnavanje sten, tal in stropov, popolna zamenjava ožičenja in komunikacije, je mogoče tudi spremeniti postavitev prostorov, npr. proces remonta v stanovanju pomeni popravilo z visoko kakovostnim zaključkom, ki uporablja sodobne materiale in tehnologije.
  Koncept remonta stanovanja

Kaj je prenova stanovanja?

Remont je sestavljen iz dela na obnovi in ​​zaključku nosilnih površin in struktur ter v "kozmetičnih" transformacijah. Z drugimi besedami, opravi se globoka rekonstrukcija, betonski estrih tal, stari omet iz sten se odstrani, da se odkrijejo in odpravijo napake.
  Koncept remonta stanovanja

Remont in njegova razlika od drugih vrst?

Glede na posebno vrsto dela, ki se mora opraviti pri remontu stanovanja ali hiše, je treba opozoriti, da se lahko bistveno razlikujejo od tistih, ko je prenova apartmaja kozmetična ali struja. Razlaga prenove vključuje celotno paleto del, ki lahko rešijo probleme v izrabljeni, pa tudi v najbolj izrabljenih elementih stanovanja ali celotne hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty