piątek, 20 kwietnia 2018

Gradnja zasebne hiše

  Gradnja zasebne hiše

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Gradnja zasebne hiše

Pravila gradnje stanovanj

Za izgradnjo hiše morate upoštevati določena pravila. Na primer, pomembno je upoštevati razdaljo med stavbo in cestnim prometom (ali samo cesto). Moralo bi biti od 5 metrov. Obstajajo tudi določene omejitve. So povezani s površino hiše in njeno višino. Ob upoštevanju vseh odtenkov se bodo v prihodnosti izognili težavam.
  Gradnja zasebne hiše

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Gradnja zasebne hiše

Pogoji hipoteke za gradnjo zasebne hiše v Sberbanku leta 2017

Posojilni produkt Sberbank ima nedvomno dostojanstvo - nizke letne obrestne mere, ki jih bo posojilojemalec moral plačati za uporabo izposojenega denarja. V letu 2017 je najmanjši odstotek za uporabo posojila 12,50%. Poleg te koristi so še druge:
  Gradnja zasebne hiše

Kateri dokumenti so potrebni?

Pred pridobitvijo dovoljenj potrebujete tehnično zasnovo. Ta dokument določa vrstni red in čas namestitve in zagonskih dejavnosti. Bodite pozorni na podroben opis vseh podrobnosti o strukturi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty